من 3 عدد EP45T-UD3R یا 4 گیگ DDR3 1333 cl9 Corsair بستم هر سه مشکل داشت و رم ها رو روی 1066 گذاشتم که مشکل ظاهرا حل شد.
ولی اپدیت جدید بایوس رو هنوز امتحان نکردم.چون سیستم ها دست صاحباشونه
من 3 عدد EP45T-UD3R یا 4 گیگ DDR3 1333 cl9 Corsair بستم هر سه مشکل داشت و رم ها رو روی 1066 گذاشتم که مشکل ظاهرا حل شد.
ولی اپدیت جدید بایوس رو هنوز امتحان نکردم.چون سیستم ها دست صاحباشونه
محتسب، مستی به ره دید و گریبانش گرفت
مست گفت ای دوست، این پیراهن است، افسار نیست.... دانلود از گروه همای و مستان
Computex (11-02-10), esyoo (11-02-10), ripek (12-02-10), Saeed-Milan (11-02-10)
کاربر شهرسختافزار
اگه خوستی به ورژن قبلی بایوس برگردی پیشنهاد میشه از نرم افزار QFlash استفاده کنی اطمینانش بیشتره تا Bios@ .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soroush_es برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این نرم افزار از طریق بایوس و کلید F8 قابل دسترس هستش (البته برای مادر برد های گیگابایت) کار باهاش راحته فقط توضیحات رو بخون.
کافیه فایل های آپدیت رو بریزی توی فلاپی یا فلش که فلاپی توصیه می شه.
آخرین ویرایش توسط Saeed-Milan در تاریخ 11-02-10 انجام شده است
esyoo (11-02-10), ripek (12-02-10), soroush_es (11-02-10)
سعید جان اشتباه Reply شد مشکل این بنده خدا باید حل بشه من که مشکلم رو با گذاشتن روی 1066 حل کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محتسب، مستی به ره دید و گریبانش گرفت
مست گفت ای دوست، این پیراهن است، افسار نیست.... دانلود از گروه همای و مستان
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soroush_es برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله دوست من درست می گیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فقط پیشنهاد رو برای آپدیت کردن بایوس دادم نه رفع مشکل.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks