سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 19_pedram_89 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کپی کردن به هارد (اون هم از هارد اکسترنال که سرعت خوندنش بالاست) ، طبیعی هست که در اون زمان ، مقدار استفاده از هارد 80 درصد و حتی 100 درصد بشه و در اون زمان ، اگه در همون هاردی که توش داره کپی انجام میشه ، کار دیگه ای اگه انجام بدین (فرضا اگه توی همون هارد ویندوز نصب هست و برنامه ای را اجرا کنین و کلا کاری که مربوط به هارد میشه را انجام بدین) ، سرعت کارتون به شدت پایین میاد .
اما اگه منظورتون اینه که شما بدون اینکه کاری کنین (و بدون اینکه کپی ای در هارد انجام بدین) ، خود به خود استفاده از هاردتون 80 درصد میشه ، توی task manager چک کنین که کدوم پروسه باعث استفاده از 80 درصد از هارد میشه؟






پاسخ با نقل قول



Bookmarks