اما مشکل حل شد و از روشی که mehrdad_ab عزیز فرمودند استفاده کردم و با این تفاوت که اول مستقیم رفتم طرف رم های سیستم! و جالبه بگم که ایراد از همون رم ها بوده. و خیلی جالب تر اینکه من تنها کاری که کردم اول همه رم ها رو دراوردم بعد فقط یه رم رو گذاشتم سیستم باهاش کار کنه و همون یه رم هم کار خودش رو کرد و سیستم رو بالا آورد و تصویر اومد! بعد بقیه رم ها رو هم کامل زدم جای خودشون و سیستم بطور کامل بی عیب و نقص کار کرد!!!!!!
این اولین بار بود که همین چیزی رو تجربه می کنم. یعنی یه سیستم بی دلیل از کار بیافته و بعدش به یه کار خیلی ساده دوباره سلامتی اش رو بدست بیاره.
باور کنید روی این قضیه خیلی اعصابم خورد شد. به هر کسی بردمش گفتن باید حتما بره گارانتی و اونا نمی تونند زیاد این سیستم رو بررسی کنند و ریسکه! این حرفشون یعنی کلی مصیبت برای من که تو شهرستان هستم فعلا.......
بهرحال دست همه شما درد نکنه و خیلی ممنون که به این موضوع اهمیت دادید به من کمک کردید.
سپاسگزارم عزیزانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید