کابل و مونیتور هر دو نو و سالم هستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینکار رو کردن باز هم تصویر نمی دهد.
کاربر شهرسختافزار
کابل و مونیتور هر دو نو و سالم هستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینکار رو کردن باز هم تصویر نمی دهد.
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kamy02000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kamy02000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول مادربرد رو از کیس جدا کنید و تمامی کابل های رابط رو بزارین کنار
فقط برق پاور ، رم و کارت گرافیک رو متصل کنید.
سیستم رو راه اندازی کنید . ببینید اسپیکر بیزر بوق سلامت رو میزنه یا نه یا اینکه چه بوقی شنیده میشه ؟
در مرحله بعد ، باید پاور سیستم رو با پاور دیگه ای تعویض کنید .
عوض کردم رم ، در اسلاتهای مختلف و بصورت سینگل توصیه میشه .
در صورت جواب نگرفتن ، فن پردازنده رو باز کنید ، پردازنده رو جدا کرده و دوباره جا بزنید.
حین کارکردن ، قسمت های مختلف برد رو هم کنترل کنید که گرمای بیش از حد نداشته باشه .
ekhtiardini (14-09-18), kamy02000 (06-12-11), Rezasam1 (04-12-11)
کاربر شهرسختافزار
من این مادربورد رو یه بار با دیباگر چک کردم که تشخیص داد از کارت گرافیک هست ولی کارت گرافیک رو هم عوض کردم بازم همون پیام رو می ده.
من فعلا 1-2 ماهی تو شهرستان هستم و دسترسی به لوازم تخصصی هم ندارم. روی این سیستم هم دو تا هارد دارم که رید صفر شدن و اطلاعاتشون برام خیلی مهمه که فوری بهشون دسترسی پیدا کنم ولی با اوضاع محروم شدم از این قضیه.
می خوام اینو بفرستم به گارانتی (تهران) تا عیب یابی و تعمیرش کنند ولی نمی دونم این گارانتی دیجیتال بصورت غیرحضوری می تونه مشکل منو حل کنه یا نه؟؟؟ در مورد این شرکت حرف های ضد و نقیض زیاد شنیدم و این باعث شده کمی در انجام اینکار در تردید باشم.
خلاصه بگم. الان نمی دونم دقیقا کار درست کدوم کاره!!!
پیشنهاد شما چیه برای این وضعیت؟
ممنون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks