SajjadKhati (04-05-14)
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه ی دوستان .
هفته ی پیش بود که تو همین انجمن واسه خرید کارت گرافیک مشاوره گرفتم که دو گزینه بهم معرفی شد یکی 7770 و یکی 7790 که چون 90 رو گیر نیاوردم مجبور شدم 7770 بگیرم .
کارتی که گرفتم اینه : asus ati radeon hd 7770 2gb ddr5
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت رو که اول نصب کردم کابل برقش رو یادم رفت بزنم و سیستم رو روشن کردم بعد متوجه شدم و سیستم رو خاموش کردم و یه برق جدا بهش دادم (6 پین) و سیستم رو دوباره راه اندازی و درایورشم نصب کردم . شاید فقط 12 یا 14 ساعت کار کرده بود که تو بازی big game hunter 2014 گرافیک بازی بهم ریخت و مدلای بازی رفت تو هم (باگ های عجیب و غریب) ، بعد از بازی اومدم بیرون و سیستم رو خاموش کردم ، دوباره که اومدم روشنش کردم سیستم روشن شد و مشکلی نبود ولی موقع اجرای بازی crysis 3 یهو سیستم ریست شد و دیگه تصویر مانیتور نیومد .
کارت گرافیکه فن هاش کار میکرد ، چراغ برقش روشن بود ولی مانیتور روشن نمیشد .
الان فرستادمش گارانتی ، فقط اینجا مطرحش کردم ببینم کسی میدونه مشکلش چیه ؟ میترسم گارانتی قبول نکنه . درست شدنی هست یا نه ؟
می خواستم یک گیگش رو بگیرم ولی گیر نیومد ، همینو گیر آوردم که اینم اینطوری شد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات سیستمم اینه :
مادربرد : GA-MA770T-UD3 DDR3 PCI-e 2.0 16x
سی پی یو : AMD Phenom ii 4x 955
رم : Kingmax 2GBx2
پاور : GP480A
از پاور میتونه باشه ؟
پاور کم باشه اینطوری میشه ؟
ممنون از شما .
SajjadKhati (04-05-14)
|
|
به احتمال زیاد کارت مشکل داشته . گارانتی قبول میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون . یه انجمن دیگه مطرح کردم گفت از پاور هم میتونه باشه ! به نظر شما پاورم برای این کارت کم نیست ؟ بعد اینکه سر اجرای یه بازی سنگین مثل crysis 3 اینطوری شده چی ! این هیچ ارتباطی با سوختنش نداشته ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (04-05-14), darvishkhoob (04-05-14), hamed30 (05-05-14), nima_hl (04-05-14), Rezasam1 (04-05-14)
Administrator
لطفاً در انتخاب زیرمجموعه برای ایجاد تاپیک دقت کنید.
مدیران عزیز لطفاً تاپیک رو به زیرمجموعه مناسب (رفع مشکلات) انتقال بدند.
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گلپسر من همون موقه بهت درباره ی پاور هشدار داده بودم
الانم به نظرم بازم واسه پاوره (البته جای نگرانی نداره ها مثلا اینکه فک کنی قطعه ای سوخته باشه و ... رو میگم . فقط باید یه پاور قدرتمندتر بگیری)
به احتمال خیلی زیاد چون بازی کرایسی قدرتمنده ، پاور که گفتم لب به لب بود توانش با توان سیستمت ، کم آورد و کم هم بیاره ، سیستم یا هنگ میکنه یا ریست میشه
البته بازم احتماله (احتمال زیاد)
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 04-05-14 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
نميشه گفت حتماً گرافيك شايدم از مادربوردتون باشه ؟معلوم نميكنه
hamed30 (05-05-14)
کاربر شهرسختافزار
فکر نکنم از مادربرد باشه چون با کارت قبلیه سیستم بالا میاد و مشکلی نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اگه این کارت 7770 2 گیگ دوبرابر یک گیگش برق بخواد ، درسته پاورم کمه . اون موقع هم من میخواستم 1 گیگش رو بگیرم که فکر میکردم پاور 480 کافیه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه مصرف برق 2 گیگش رو دوبرابر یک گیگش در نظر بگیرم برق مصرفی سیستم میشه حدود 520 وات .
طبق جدول سایت گرین مصرف برق قطعاتم میشه این : (در صورتی که گرافیک دو گیگ دوبرابر مصرف داشته باشه و رم به ازای هر یک گیگش 10 وات مصرف داشته باشه)
cpu socket +am3 150~160w
hd 7770 90/180w
main 80w
ram 10wx2x2 40w
hdd 25w
dvd-rom 10w
cpu fan 5w
fan 5w
keyboard&mouse 5w
کاربر شهرسختافزار
من میخواستم تو تاپیک مشکلات این بحث رو شروع کنم دیدم مشکلی ندارم که بخوام حلش کنم یعنی از دست خودم کاری بر نمیاد واسه همین اینجا تاپیک زدم . بازم اگه صلاح میدونید انتقالش بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از همه ی دوستان .
M A H R A D (05-05-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks