hamed30 (06-05-14)
hamed30 (06-05-14)
کاربر شهرسختافزار
پاور رو احتمالا عوض میکنم . مشکل من سر چیز دیگه ای هست . کارت من رو مادربرد های uefi ساپورت نمیشه ، یا باید مادربردم uefi نباشه یا asus باشه . (اینو تو خود سایت asus نوشته) . حالا میخواستم ببینم مادربردم uefi هست یا نه ؟ (GIGABYTE AM770T-UD3 DR5) و اینکه بودنش یا نبودنش چقدر تو عملکرد کارت گرافیک تاثیر داره ، منظور اینکه ممکنه همین مسئله باعث خرابیش بشه ؟
ممنون از همه .
آخرین ویرایش توسط hamed30 در تاریخ 06-05-14 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
خدمت شما :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Graphics Cards - HD7770-2GD5
آقا دمت گرم اگه uefi نباشه که با یه پاور جدید حله . گارانتی هم قبول کرده گفته واست میفرستم البته اگه موجود داشته باشه !
بازم ممنون .
|
|
ufei بودن بایوس مادربرد ربطی به کارکرد یا خرابی گذافیک کارت نداردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد شما از این تکنولوژی استفاده نمیکند
پاور کامپیوترتون در صورت سلامت برای این گرافیک کافی بوده
تعداد قابل توجهی گرافیک کارت از روز اول مشکل دارند که احتمالا یکی از آنها نصیب شما شده ولی برای احتیاط همانگونه که دوستان توضیح فرمودند پاورتون را چک و یا تعویض بفرمائید
*MoJtAbA* (06-05-14), AMD>INTEL (06-05-14), hamed30 (06-05-14), iranch (06-05-14), SajjadKhati (06-05-14)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از همه ی شما دوستان ، یه خورده خیالم راحت شد ، پاورم رو کلا عوض میکنم که دیگه مشکلی نباشه . فقط خداکنه دوباره یه خرابش نصیبم نشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (گرافیک)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (06-05-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks