™Ali (03-08-08), green_waves (03-08-08), Shahryar (07-08-08)
ببینید ..
اول اینکه در مورد Bandwidth اول باید چند مفهوم را بدونیم :
1. تعداد مسیر هایی که در یک باند وجود دارد
2. یک واحد زمانی ثابت
3. نرخ ارسال
4. فرکانس کاری
در رابطه با شماره 1 فرض رو بر این میگیریم که تعداد 64 مسیر در یک باند داریم ( یعنی باس 64 بیتی )
دررابطه با شماره 2 فرض رو بر این میگیریم که واحد زمانی ما ثابت است ( و بدون اهمیت )
نرخ ارسال را بعدا بررسی می کنیم
فرکانس کاری هم موردی هست که باید متغییر در نظر بگیریمش.
خب حالا با این تفاسیر باید بریم سراغ Bandwidth .
در واقع Bandwidth ( یا پهنای باند ) برخلاف اسمش مفهومی هست که از ترکیب چند مفهوم دیگه بوجود میاد که بالا بهشون اشاره کردم.
اگر سوالی نیست بریم سر بحث بعدی .
™Ali (03-08-08), green_waves (03-08-08), Shahryar (07-08-08)
کاربر شهرسختافزار
فرکانس سازی چی ؟
نیازی نیست که درباره اش بحث کنیم ؟
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
فرکانس کاری که میبینم ولی از فرکانس سازی خبری نیست.فرکانس سازی چی ؟
نیازی نیست که درباره اش بحث کنیم ؟
راست میگی یکی از اساتید بیاد حالیمون کنه تا بحث کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرکانس سازی بحثش خارج از اینجاست .
همانطور که اشاره کردم فعلا مفهوم قابل بررسی همون Bandwidth است . در داخل bandwidth هم شرایط لازم را اشاره کردم . ( گفتم که فرکانس کاری هم داریم و باید متغیر در نظر بگیریمیش برای رسیدن به ساختار کار )
بحث تولید فرکانس در مادربورد خودش یه بحث جداگانه است که بعنوان پیشنهاد ( با توجه به اشاره دوستمون آقا رضا - red-waves ) می تونیم بعنوان گزینه بعدی مورد بحث قرار بدیم ..
Fusion (03-08-08), green_waves (04-08-08)
कभी हार
درسته عزیزم . فقط یک چیزی بهتره Bandwidth را با توجه به توضیحات شما منظور ما توی این بحث پهنای باند باس هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک توضیحات کلی در مورد پهنای باند : ( ریشه )
کلمه پهنای باند که از دنیا وسایل بدون سیم مانند رادیو و تلویزیون گرفته شده به معنای پهنای فرکانس یک باند عبوری هست که معمولا پهنای باند بین یک مقدار تا یک مقدار دیگه بیان میشه ( متغیر هست ولی معمولا بیشترین مقدار را مورد بررسی قرار میدند که اونم Peak هست ( فعلا در مورد بحث نمیکنیم ) ) .
( مفهوم سخت افزاری ) :
پهنای باند به تمام مقدار اطلاعاتی که به صورت نظری میتونه در یک باس منتقل بشه در یک واحد زمانی مشخص ، گفته می شود .
میشه یک مثال قشنگ زد . پهنای باند را به یک اتوبان تشبیه کرد که پهنای باس تعداد خطوطش هست و سرعت باس میزان سرعتی هست که ماشین ها میتونند برند و پهنای باند در واقع بازتابی از این دو فاکتور هست و میزان ترافیکی هست که میتونه در اون راه وجود داشته باش در واحد زمان ( معمولا ثانیه ) .
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
green_waves (08-08-08)
کاربر شهرسختافزار
فکر کنم بحث بیش از داره پیچیده میشه
بهتر نیست از باس های داخلی شروع کنید که تاپیک بیش از این تو تعاریف ادامه پیدا نکنه ؟
من تو باس های خارجی می تونم کمک کنم ولی در باس های داخلی اطلاعات جامعی ندارم
سلام ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تعریف اولی که برای پهنای باند ارایه دادی درست هست ( فقط از نظر تئوری ) اما مثالی که زدی درست نیست.
همانطور که در بالا اشاره کردم Bandwidth مفهومی هست که از ترکیب چند مفهوم دیگه بدست میاد که در پست های قبلی بهش اشاره کردم.
اون مثالی که شما زدی مفهوم Bus Width هست ( همون چیزی که در من پست های قبلی گفتم که 64 بیت در نظر میگیریمش ) تعداد خطوط اون باند میشه Bus Width نه Bandwidth .
این دوتا خیلی از لحاظ اسمی شبیه هم هستن ولی ذاتا متفاوتن . باید به این نکته دقت کرد.
برای اینکه تفاوت این دو تا رو ببینید مثلا پهنای باند یک رم DDR2-800 را حساب کنید ( ببینید دقیقا چه عواملی دخیل هستن )
ممنون
سلام ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیچیده نشده رضا جان ... هنوز خیلی از دوستان نظری ندادن .. فعلا به نظر ما داره خوب پیش میره .
ممنون از اینکه توجه داری .
green_waves (09-08-08), Shahryar (09-08-08)
|
|
कभी हार
ممنون از شما دوست عزیز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون مثالی که من زدم قسمت اولش : "
پهنای باس تعداد خطوطش هست "
این همون Bus Width نه کل مثال و جایی در صحبت های بالا گفته نشده که تعداد خطوط مفهوم پهنای باند هست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و پهنای باند همون طوری که گفتم ترافیکی هست که میتونه در اون راه باشه .
قربانت
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
خب ..
اینجا مثل اینکه یه سوء برداشت پیش آمده ..
طبق صحبتی که با شهریار داشتیم قرار شد که اصطلاحات را انگلیسی بکارببریم تا مفهوم باشن .
پی نوشت : ضمن اینکه در کل عبارات Bus Width و Bandwidth دو مفهوم متفاوت هستن که باید توجه بشه .
ممنون
آخرین ویرایش توسط Xtreme در تاریخ 10-08-08 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks