حافظه رم:super talent -1GB ddr2 667برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درمورد تنظیمات هم اینجور تنظیمات در بایوس نیست.
کاربر شهرسختافزار
حافظه رم:super talent -1GB ddr2 667برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درمورد تنظیمات هم اینجور تنظیمات در بایوس نیست.
این رم در لیست ساپورت مادربردتون نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط santuri_tanha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد میکنم مادربرد و رمهاتون را به مراکز فروش قطعات دست دوم ببرید
چون شما رم سرعت پائین نیاز دارید احتمالا بدون هزینه یا با هزینه اندک رمهای شما را با رمی که مادربردتون ساپورت کنه تعویض میکنند
کاربر شهرسختافزار
من رم های umax512-667 و kingston 512 &1gihg -667را هم تست کردم.اما بالا نیومد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم فعلی من که استفاده می کنم حافظه رم:super talent -1GB ddr2 667
فقط با این رم بالا میاد.
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط santuri_tanha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
دوست عزیز رم های فعلی رو از روی مادربورد جدا کنید و رم جدید رو جایگزین همون اسلات کنید ببینید باز مادربورد روشن میشه یا خیر البته بعد از این کار یعنی جدا کردن رم یک کلیر سی موس انجام بدید لطف کنید نتیجه اون رو اعلام کنید ممنون
New Season
Rezasam1 (29-05-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks