مقدار استفاده شده از رم تو سون بیشتره .
کاربر شهرسختافزار
Rezasam1 (25-08-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز
مشکل از رم کامپیوتر شماست اگه دوت رم روی مادربرد داری یکی رو در با یک رم سیستم رو روشن کن اگه دوباره ریست شد بدون که رمت سوخته بعد سیستمو خاموش کن رمتو در بیار اون یی رمتو جا بزن سیستمو روشن کن اگه سیستم رست شد بدون که دو تا رمت سوخته باید رماتو عوض کنی تو کامپیوتر اگه رمها اگه کامپیوتر مشکلی پیدا کنه کامپیوتر ریست میکنه چون دیگه رمها نمیتونن اطلاعات رو بخون. موفق باشی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
yaser-n (04-08-11)
|
|
از یک نسخه دیگه ویندوز استفاده کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir001103 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
WIN 7 HomePremium X64
این نسخه رو دانلود کن . اگه داری نصب کن . من روی نوت بوکم از همین نصب کردم بیشتر از 8ماه میشه ولی هنوز کند نشده یا ارور نمیده...
-----
بوت سکتورهای هاردتون رو هم چک کنید ... موفق باشی.
این مشکل به خاطر قانونی نبودن ویندوز بهتره سرویس پک 1 رو نصب نکنید من کرک های زیادی رو تست کردم ولی هنوز جواب نگرفتم یه پیشنهاد هم دارم قبل از نصب sp1 یه بک اپ بگیرید بعد سرویس پک رو نصب کنید وکرکتون رو تست کنید تا اگه جواب نداد بتونید برگردید به حالت قبل من الآن دارم با ماشین مجازی کرک ها رو تست میکنم اگه به جواب رسیدم خبرتون میکنم ریست شدن هم دقیقا بعد از 2 ساعت اتفاق میوفته
آخرین ویرایش توسط mjs1990s در تاریخ 07-06-11 انجام شده است
این مشکل به دلیل کم بودن رم در ویندوز 7 هست و رمها تاییمینگ های مختلفی دارن که باعث ریست شدن میشه
رمهتون چقدر؟
با سلام
دوستان من از ویندوز 7 استفاده میکنم یه مشکلی تازگیا پیش اومده اینکه وقتی pc رو روشن میکنم درست بعد از starting windows و قبل از اینکه صفحه welcom بیاد یه صفحه آبی با نوشته های سفید میاد بعد سیستم ری استارت میشه بعدش بدون مشکل ویندوز بالا میاد از اون به بعد هر چند بار که ری استارت میکنم بدون مشکل بالا میاد ولی اگر shutdown کنم و دوباره روشن کنم دوباره همین داستان تکرار میشه
من هاردمو چک کردم بد سکتور نداشت/از یک ویندوز7 دیگه استفاده کردم بازم تغییری نکرد
ممنون میشم راهنماییم کنید
عضو VIP شهرسختافزار
خمیر سیلیکون روی پردازنده رو عوض کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abayboy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جای اسلات رم رو تغییر بدین .
بایوس رو آپدیت کنید .
اگر مشکل پابرجا بود بیان کنید تا سایر احتمالات رو بررسی کنیم.
Rezasam1 (25-08-11)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این عکسو ببینید شاید بیشتر بهتون کمک کنه
http://0000.2.img98.net/out.php/i232...out.pl.jpg.jpg
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks