M0TRIX (29-06-13)
کاربر شهرسختافزار
آقا شما روی درب بغل کیس فن داری ؟ مطمئنی فن اتصالی نداره ؟ اگه فن داری یه بار بدون فن تست کن ببین باز خاموش میشه سیستم یا نه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M0TRIX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طبق عکسی هم که شما گذاشتی یه مشکل فجیع رو شاخه ۱۲ ولتی داری که ممکنه دلیلش فن کیس باشه ...
فقط موندم چجوری شاخه ۱۲ ولتی ماکزیمم ۳ ولت بهت داده و سیستمت کار میکنه !!!!!
آخرین ویرایش توسط RasoolsysteM در تاریخ 29-06-13 انجام شده است
M0TRIX (29-06-13)
کاربر شهرسختافزار
سلام.
بله فن بغل داره.
این مدتی که با سیستم کار میکردم فن خاموش بوده و سیستم کار میکرد.وقتی بغل کیس رو میزارم فن رو هم وصل نمیکنم 20 دقیقه حداکثر روشن میمونه.
وقتی فن رو وص میکنم زیاد کار میکنه
نکته ای که من تست کردم.این بود که توی بایوس من هشدار اختلال در فن رو(system fan fail warning) روشن میکنم.سیستم پشت سر هم هشدار میده.تا موقعی که مجبور میشم این گزینه رو خاموش کنم.
آخرین ویرایش توسط M0TRIX در تاریخ 30-06-13 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
شاید مشکل شما حرارت چیپست مادربرد باشه ... به نظر من هیتسینک چیپست رو یه چک بکنید و از اینکه خمیر سیلیکونش سلامته مطمئن بشید ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M0TRIX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی این قضیه مشکل شاخه ۱۲ ولتی پاور هم چک کنید ! اصلا تو عکسی که گذاشتین درست نوشته ولتاژو ؟؟؟؟؟!
M0TRIX (03-07-13)
کاربر شهرسختافزار
سلام.
خمیر سیلیکون رو تازه زدم موقعی که فن cpu رو عوض کردم.
ولتاژ فن ها رو نمیدونم. برنامه اینطوری نشون میده. از داخل بایوس میشه نگا کرد ؟
الان بغل کیس رو بستم ولی به جز فن بغلی که داشت یه فن دیگه داخل سیستم بستم تا بیشتر خنک شه و الان چند روزه خاموش نکرده.
خلاصه هر چی هست از داغ شدن یه قطعه است چون وقتی فن ها رو خاموش میکنم سیستم دیگه کار نمیکنه.
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
سلام ... منظورم چیپست هست، نه سی پی یو ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M0TRIX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله از تنظیمات بایوس هم نشان میده ... مدل مادربردتون چیه ؟
M0TRIX (03-07-13)
کاربر شهرسختافزار
سلام.
ببخشید به جز cpu جای دیگه ای هم مگه خمیر سیلیکون میزنن ؟ کدوم چیپست ؟ :D
مدل : گیگابت g41mt-s2
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
فنر چيپست مادربورد را در ميارن و زيرش رو خمير سيليكون ميزنن
ولي براي بيشتر چيپست ها فن ميزارن تا كارايي بره بالاتر وهنگ كردن سيستم به صفر برسه
کاربر شهرسختافزار
خب پس مادربردتون از سری های قدیمی هست که چیپست North bridge و south bridge داره ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M0TRIX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیپ North Bridge که برای شما G41 هست که درست زیر سوکت CPU و بالای باطری Cmos هست و کلمه Gigabyte روی هیت سینکش نوشته شده ...
یکی از دلیل های خاموش شدن سیستم بالا رفتن حرارت این چیپست هست ... البته امکان داره اگر مشکل شما از حرارت چیپست باشه به دلیل استحلاک مدار تغذیه این چیپست هم باشه ...
حرارت این چیپست رو میشه از بایوس هم چک کرد تا حدی ... اگر اشباه نکنم در قسمت PC Health Status منو اصلی تنظیمات بایوس میشه حرارت ها رو مانیتور کرد. یه عکس از این صفحه تنظیمات بایوستون اگر امکان داره بزارید.
آیا درون سیستم رو به صورت دوره ای گردگیری می کردید ؟ اگر بله چند وقت یکبار ؟
چند وقته این سیستم کار میکنه ؟
آیا تا حالا شوک الکتریکی (منظورم بیشتر قطع برق ناگهانی در هنگام کار سیستم هست) داشته این سیستم ؟
M0TRIX (04-07-13)
کاربر شهرسختافزار
سلام.
ب تشکر از پاسخ شما.
1_گرد گیری معمولا نمیکنم.ولی داخل سیستمم زیاد کثیف(گرد و خاک) نیست.
2_این سیستم مادربردش تازه ست کلا 2 یا 2.5 سال که مادربرد رو عوض کردم.
3_شوک الکتریکی داشته زیاد هم داشته :d
من احساس میکنم همون چیپستی که شما گفتین روش گیگابایت هم حک شده داغ میکنه. این چیپست که باز نمیشه زیر خمیر بزنم. روش هم که نمیشه زد
اون قطعه آلمینیومی که روش گیگابایت نوشته شده و اون یکی که کنار اسلت رم و زیر اسلات گرافیک هستند دو قطعه هیت سینک هستند که روی چیپ نصب شدندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M0TRIX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آنها توسط چسب سیلیکون به چیپست چسبیده اند
به آرامی آنها را تکان دهید یا به بالا بکشید اگر حرکت کردند چسب آنها کنده شده است و باید دو خار پلاستیکی دو طرف آنها را از زیر مادربرد فشار داده و آنها را جدا کنید
پس از اینکه کاملا تمیز شدند توسط چسب سیلیکون مجددا آنها را بچسبانید
M0TRIX (04-07-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks