6600 skylakeبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امکان داره سی پی یو اسیب دیده باشه؟
کاربر شهرسختافزار
6600 skylakeبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امکان داره سی پی یو اسیب دیده باشه؟
50 50 هست . باید موقع خرید مادربرد بگید همونجا براتون تست کنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lii (18-09-20)
کاربر شهرسختافزار
مشخصات سی پی یو اشتباه شذبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صحیح:
i7 6700
gtx 970
ddr4 2400 crucial 2*8gb
ssd
hdd
dvdrw
gp 580
پس این مین کارمو راه میندازه؟ >>> H110M PRO-VD-L
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله جوابگو هست . البته توجه داشته باشید برد پایه است ولی در حال یا باید برد کار کرده مثل z170 بگیرید یا یک برد h110 نو این مادربرد من باهاش کار کردم نسبت به قیمت عالیه
lii (18-09-20)
کاربر شهرسختافزار
الان یک نفر همین مادربردی که قراره بخرم رو بصورت دست دوم داره میفروشه توی انجمن همسایه و نکته ای نظرم رو جلب کرد، نوشته : بایوس اپگرید شده و حالا میتونید از همه سی پی یو های کبی لیک استفاده کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال بنده: ایا میتونم بدون دردسر اپگرید از i7 6700 استفاده کنم چون سی پی یو اضافه ندارم
cpu شما کبی لیک نیست . اسکای لیک هست . بدون مشل با این برد کار میکنه . سری 6 هست نه 7برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lii (19-09-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks