n.j.k (15-08-14)
کاربر فعال انجمن پرینتر و ماشین اداری
با سلام مجدد
البته دوستان گرامی نادید نمیشه در مورد این قضیه نظر داد چون واقعا شاید از نوسان برق باشه حتی اگه محافظ هم داشتید ، چون بسیاری از محافظ ها هم خودشون غیر استاندارد هستند .ولی در کل هزینه کردن برای یک پاور خوب ارزش داره و میشه گفت مهمترین قطعه کامپیوتر هست که نباید در انتخابش سهل انگاری کرد .
n.j.k (15-08-14)
محال ممکنه . پاورهای فعلی با داشتن OCP,OVP,AC UVP,DC UVP, OPP,OTP,SCP,SIP اگر هم نوسانی اتفاق بیوفته ولتاژ رو قطع میکنند یا اگر مشکلی پیش بیاد فقط پاور مشکل میخوره که اون هم گرین قبول میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (13-08-14), Morteza.m1371 (15-08-14), n.j.k (15-08-14), تاج (24-08-14), علی حسنی (15-08-14)
به نظر می رسه این پاور با توجه به استاندارد سطح پایین 80Plus و کاربری سیستم و بخصوص اورکلاک انجام شده، مناسب این خریدار گرامی نبوده که از شرکت مازستا بسیار بعیده! حالا می تونه نوسانات برق هم مزید بر علت باشه که از دیدگاه بنده، کمی بعید و به دور از ذهن می رسه. (مگر اینکه خریدار عزیز، نوسانات برقی منطقه ی محل سکونت خود را تایید کند.)
البته مصرف سیستم زیر 600 وات هست. از این بابت مشکلی نیست.
در مورد هارد دیسک (اگر نوع پردازش رندرینگ، مرتبط با ذخیره و بازیابی اطلاعات نباشد.) و کارت گرافیک هم به نظرم انتخاب مناسبی نشده!
علت اصلی این نوع چینش توسط مازستا؛ احتمال فراوان، انتظارات زیاد خریدار با توجه به بودجه ی بسیار محدود بوده که این شرکت رو ناچاراً به چنین انتخاب هایی وا داشته که با هزینه ی محدود، حداکثر کارایی رو ارائه بده جهت جلب رضایت مشتری!
ما یک سری قطعات داریم که برای شرایط رندرینگ؛ بهینه، سازگار و مناسب هستند و یه سری قطعات دیگه مناسب نیستن.
سه قطعه ی فوق الذکر از دیدگاه بنده ی حقیر، مناسب شما نبوده. شاید با کمی سخت گیری، بتوان SSD رو هم به جمع این سه قطعه اضافه کرد که در چنین مواقعی، حذف SSD از لیست خرید، کار عاقلانه تری به نظر می رسد تا بودجه صرف قطعات اساسی تری من جمله پاور گردد.
متاسفانه 90% فروشگاه ها و مشاورین برای 3 قطعه، ارزش و اهمیت کمتری قائل هستند که از دیدگاه بنده، تمامی قطعات یک سیستم و بالاخص سه قطعه ی زیر، اتفاقاً بسیار مهم هستن و به هیچ عنوان نباید نسبت بهشون کم اهمیت و کم توجه بود!
1- پاور
2- مادربرد
3- هارد دیسک.
کاربر شهرسختافزار
با سلام مجدد خدمت دوستان.بعد از کلی جر و بحث مادربورد و پاور رو عوض کردند،البته به گفته خودشون،چون من سر در نمیارم که بخوام مطمئن بشم.اما الان سیستم رو تحویل گرفتم و داره کار میکنه.پاور و مادربورد هم دقیقا همون مدل قبلی هستند،در مورد اینکه گفته بودید این پاور بدرد نمیخوره هم کلی باهاشون بحث کردم اما انقد از خود راضی هستند که گفتن این بهترین پاوره،ما صد تا از این سیستمها رو تا حالا فروختیم و مصرف شما 470 وات هست و این پاور 700 واته و... هیچیش نمیشه،منم قبول کردم اما گفتم اگه ایندفعه خراب شه باید با یه مدل بالاتر عوضش کنید.در مورد حرف آقای حسام در مورد اینکه شاید علت انتخاب این قطعات،انتظار زیاد من بوده.باید بگم که با معرفی یکی از دوستان با این سایت و این محصولشون آشنا شدم.در مورد محصول توضیحات کامل و دقیقی دادند که لینکشو براتون میذارم:
سیستم X-100 | سیستم های ورک استیشن
و در آخر در مورد قیمتش گفتن که::
((این محصول از قیمت 5 میلیون تومان با پایین ترین مشخصات شروع شده و بر اساس مدلهای مختلف بالاتر می رود. با توجه به اینکه انتخاب های بسیار زیادی برای آن وجود دارد، بر حسب تنظیمات و قطعات متفاوت بوده و...))
با توجه به این حرفشون منم بهشون ایمیل
زدم و گفتم این سیستم رو با مشخصاتی تا سقف 7 میلیون تومان بهم معرفی کنید،و اونها هم همین سیستم فعلی رو معرفی کردند،وقتی باهاشون تماس گرفتم گفتند این سیستم عالیه،هیچ مشکلی نداره. و هیچی در مورد اینکه اگه 200 تومنه دیگه بذارید روش تا یه پاور بهتر بخرید یا 300 تومنه دیگه بذارید تا کارت گرافیک بهتری بخرید یا ... به من نگفتند.گفتند این بهترین انتخابه،منم قبول کردمحالا دوستان شما میتونید راهنمایی کنید که چطور مطمئن بشم مادربرد و پاور رو تعویض کردند؟کارتون مادربورد اولی رو دارم،اما کارتون پاور قبلی و دو قطعه تعویضی جدید رو برام نفرستادند.
AMD>INTEL (15-08-14), Morteza.m1371 (15-08-14)
|
|
احتمال زیاد دو قطعه رو فرستادند گارانتی . تعمیر یا تعویض شده دوباره براتون نصب کردند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط n.j.k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (15-08-14), n.j.k (15-08-14)
متاسفانه شاید فقط به وات پاور توجه می کنن و مصرف سیستم. همین.
این در حالی هست که انتخاب نه تنها پاور؛ بلکه کلیه ی قطعات، عوامل مختلف و متعدد دخیله که تعیین کننده ی انتخاب نهایی خواهد بود.
مازستا، بهترین کارشناسان فنی رو به لحاظ کاربرهای رندرینگ (شناخت موتور رندر و نرم افزارهای مربوطه) داره به گونه ای که شاید نمونه اش در کشور پیدا نشه. به خوبی با این نوع کاربری در سطح بسیار پیشرفته و سطح بالا، آشنا هستن و رقیب ندارن از این نظر.
منتها در انتخاب قطعات و شناخت سخت افزارهای موجود در بازار که مرتبط با بودجه و کاربری خریدار باشه، به نظر می رسه چندان موفق نیستن و کارشناسان سخت افزار درخوری ندارن. به همین دلیل نتیجه این شده که انتخاب های بدی ندارن. اما انتخاب هایی دارن که حقیقتاً بهترین نیست و با کمی تغییرات، میشه قطعات بهتری جایگزین کرد در سیستم مورد نظر.
شما اولین نفر نیستید که بنده می بینم از مازستا خرید کرده و نسبت به قطعات و سیستم پیشنهادی رضایت مطلوب نداره. اما خب این شرکت، سیستم های بسیار خوب و عالی هم عرضه کرده. حالا ممکنه یه چند موردی همچون شما رو نتونسته اونطور که باید و شاید راضی نگه داره که باید خودشون بشینن بررسی کنن تا حداکثر رضایت و پشتیبانی رو برای کاربرانشون فراهم کنن تا خدایی نکرده به شرایط اعتبار و مادیشون لطمه نزنه.
بله. دوست شما این تاپیک رو به بنده معرفی کردن که شرکت کنم. بنده هم خب متخصص نیستم. فقط دیدگاهم رو ارجاع دادم اینجا.
اما یک سوال: شما نوسانات برق منطقه ی محلی که سیستم مقرر هست رو تایید می کنید؟
کاربر شهرسختافزار
ممنون دوست عزیز.الان چند ساعته با سیستم کار میکنم و متوجه یه مسئله ای شدم.با توجه با اینکه فرکانس گیگاهرتز سی پی یوی این سیستم در حالت استاندارد 3.4 و در حالت توربو 3.9 هست،و اینکه مازستا سیستم رو اورکلاک کرده بود و توی فاکتور اعلام کرده بود که تا 4.5 میرسه،قبلا که کار میکردم و تست رندر میگرفتم فرکانس سی پی یو تا 4.3 میرفت،با نرم افزار
intel turbo boost technology
همیشه چک میکردم،اما الان که همون صحنه های قبلی رو تست رندر میگیرم به 3.6 میرسه.فکر میکنم از حالت اورکلاک درش آموردن.آیا بنظر شما اورکلاک غیر اصولیشون باعث شده بوده که پاور و مادر بورد بسوزه؟و اینکه بهتره این سیستم اورکلاک بشه یا نشه؟
خب بخاطر اینکه سیستم سرویس شده مجدد و از حالت اور خارج شده. طبیعیه.
خیر. اورکلاک اصولی شده. منتها انتخاب برخی از قطعات که مطلوب برای شرایط اورکلاک باشه، به خوبی صورت نگرفته و توصیه می کنم از اورکلاک صرفنظر کنید. چرا که این سیستم اونطور که باید و شاید، شرایط مطلوب و بستر مناسب جهت اورکلاک رو نداره!
*MoJtAbA* (15-08-14)
کاربر شهرسختافزار
در مورد نوسان برق باید بگم که من از محافظ برق استفاده میکردم برای سیستم و لحظه خراب شدن سیستم متوجه نوسان برق نشدم.با توجه به اینکه وسایلی مثل کولر و یخچال و تلویزیون هم روشن بودند.
کارشناسان خدمات پس از فروش شرکت سیاره ی سبز (Green) با بررسی پاور معیوب شما، می تونن بگن خدمت شما که علت، مشکل پاور بوده یا خیر؟ (با توجه به در اختیار گذاشتن مشخصات سیستم توسط شما به این عزیزان)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط n.j.k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچنین می تونن خدمت شما نتیجه ی بررسی رو اعلام کنن که در صورت اشکال پاور، علت آن نوسان برق بوده یا چیز دیگری...؟
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks