*MoJtAbA* (11-08-14)
بله براشون بفرستید . البته این بستگی داره کدوم قطعه دچار خرابی شده باشه . که همه قطعات به جز پردازنده گارانتی دارد .البته این شرکت موظف هست به دلیل پلمپ کردن و ارائه گارانتی مشکل سیستم شما رو مرتفع کند . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط n.j.k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (11-08-14)
کاربر شهرسختافزار
بسیار ممنون از شما دوست عزیز.
AMD>INTEL (11-08-14)
|
|
کاربر فعال انجمن پرینتر و ماشین اداری
احتمال خیلی زیاد مشکل از مادر برد هست که باید ببینید تعمیر میشه یا نه (ولی قبل از تست مین ، معقول اینه که به ترتیب قطعات رم ، گرافیک ، پاور رو چک کنید ) ولی چون فرمودید سیستم رو تازه گرفتید و پلمپ هم هست شما هیچ اقدامی نکنید بهتره و فقط اون رو ببرید جایی که خریداری کردید اون هم سیستمی که 7-8 تومن بابتش پول دادید !؟
کاربر شهرسختافزار
سلام مجدد به دوستان عزیز.من سیستم رو برای شرکتی که ازش خریداری کردم فرستادم.بعد که زنگ زدم گفتند که بعلت نوسان برق،پاور سوخته و بعدش مین برد رو سوزونده و گفتن که باید هزینشو خودم بدم. و بعدش بحث کوچیکی بینمون بوجود اومدو من گفتم سیستم محافظ برق داشته،اما اونا بازم قبول نکردن و گفتن که برای مشخص شدن دقیق گارانتی و هزینه یکساعت بعد زنگ بزنم.یک ساعت بعد که زنگ زدم گفتن که پاور رو تعمیر میکنن و مادربرد رو هم عوض میکنن البته با هزینه خودشون و بصورت رایگان،و لحن صحبتشون جوری بود که انگار داشتن منت میذاشتن،اما بازم گفتن که بخاطر نوسان برق بوده.و تقصیر رو گردن من انداختند.
سوال من اینه که بنظر شما این شرکت حرفش منطقیه و دلیل نوسان برق بوده؟و اینکه اگر اینطور باشه بازم اونها بصورت رایگان سیستم رو تعمیر میکردند؟
ابدا اینطور نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط n.j.k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اعلام کنید بهشون مگه قطعات گارانتی نداشته که تعمیر کنند . مادربرد و پاور دارای گارانتی هستند . باهاشون محکم صحبت کنید حتی تهدید به شکایت کنید . حتی بهشون بگید چرا پاوری که نصب کردید ضعیف بوده و پروتکشن های لازم رو نداشته .
در کل دوست عزیز پیشنهاد میکنم . لیست قطعات رو ازشون با امضا بگیرید . به نظر رو راست نیستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون از شما دوست عزیز.مشخصات سیستم اینه:
http://www.xum.ir/images/2014/08/13/Captured6e19.jpg
پاور و بقیه قطعات راندمان بالایی دارند و اینکه بعد دو هفته این سیستم 8 میلیونی خراب شد برام سوال بود.و اینکه الان حاضر شدن مادربورد رو عوض کنند پاور رو تعمیر کنند.البته قبلش یه درگیری لفظی پیش اومد،من بهشون گفتم نوسان برق رو علت خرابی قبول نمیکنم.و یه تومن هم بهشون پول نمیدم.این شد که حاضر شدن رایگان انجام بدن.و تا آخر هم نوسان برق رو بهونه کردند.
اگر میگفتند که مشکل از ما بوده مطمئنا مجبورشون میکردم که هر دو قطعه رو عوض بکنند،خسارت هم ازشون میگرفتم و شکایت هم میکردم.اما مشکل اینجاست که فقط میگن دلیل خرابی نوسان برق بوده..پس چرا رایگان درستش میکنند.مگه نوسان برق گارانتی رو باطل نمیکنه؟دوست عزیز من باید چی بهشون بگم؟شما مطمئنی که بخاطر نوسان برق نبوده و مشکل از سیستم بوده؟من به صداقت حرفاشون شک دارم.و میخوام قضیه رو جدی پیگیری کنم.لطفا راهنماییم کنید.
فکر میکردم شرکت مازستا شرکت درستکاریه اما چیز دیگه ای دیدم.
این پاور رو تعویض کنید . این دومین مورد خرابی 700 وات گرین هست . این پاور برای چنین سیستمی اصلا مناسب نیست . شما هزینه کردید . این پاور گارانتی دارد نیاز به تعمیر ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط n.j.k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما نیاز به پاور با گواهینامه 80 plus gold دارید .
مثل این Enermax REVOLUTION87+ 1000W
توصیه میکنم برای عدم خرابی مجدد برای پاور هزینه کنید
در مورد نوسان اگر محافظ داشتید محافظ قطع میکنه ولتاژ رو . به نظرم صرفا قصد گرفتن هزینه دارند . تمام مشکل به دلیل ضعیف انتخاب کردن و مناسب نبودن این پاور برای استفاده شماست .
مطرح کردن قضیه نوسان برق فقط فقط برای گرفتن هزینه از شماست . چون قطعات گارانتی دارند .
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز مشکل من اینه که فعلا شهرستان کار میکنم،حتی خرید سیستم همبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بصورت اینترنتی و غیر حضوری بود.فاکتور خرید رو هم برام ایمیل کردند.الانم که با پست فرستادم سیستم رو.اگه بصورت حضوری خودم میتونستم ببرم،همونجا میموندم تا جلوی خودم سیستم رو باز کنن و علت خرابی رو بگن.اونموقع دیگه نمیتونستن حاشا کنن.اما الان که بنظر خودم مشکل از سیستم بوده براحتی میگن نه تقصیر شما بوده مشکل نوسان برق و ما لطف میکنیم که سیستمتون رو رایگان درست میکنیم.
علی حسنی (13-08-14)
در مورد پاور دوست من یک فکر اساسی کنید . این مدل 700 وات با توجه به کار سنگین شما ابدا توصیه نمیکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط n.j.k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا ادعا زیاده . متاسفانه با ادعای های حرفه ای بودن هم بیشتر هزینه میگیرند و هم خدمات نمیدن
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks