ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زیر 50هزار ندارین یه خوب پیشنهاد کنی؟؟؟
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زیر 50هزار ندارین یه خوب پیشنهاد کنی؟؟؟
|
سلام پردازنده من i5 4460 چند مرورگر با تب های زیاد + چند نرم افزار مثل KMPlayer در حال پخش فیلم و نرم افزار winrar در حال فشرده سازی سیستم رو مورد ارزیابی قرار دادم با نرم افزار AIDA64 دمای سیستم رو مانیتور کردم دمای در این شرایط که گفتم روی 50 تا 54 بود ایا مناسبه؟ و این شرایط برای ارزیابی حالت لود کافیه؟
بله دمای پردازنده شما تقریبا نرمال هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdihai (09-08-15)
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...C-cpu-temp-jpg
این دوستمون با چه نرم افزای دما رو نشون دادن من در نرم افزار cpuz همچین گزینه ای رو پیدا نکردم تو عکس چند تا دما رو نشون میده یک جا 55 یک جا 78
hwmonitorبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWMONITOR | Softwares | CPUID
Mansouri.h (09-08-15)
ali_mohandes (10-08-15)
|
مرسی این خوبه دمارو حدودا روی ند درجه نگه می داره؟40به بالا؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر نمیکنم این فن تفاوت آنچنانی با فن فابریک داشته باشه و تفاوتی در دمای پردازنده ایجاد کندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali_mohandes برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (10-08-15)
اه.....پس چاره فن قیمت بالاست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما فن گرون هم بخرید نباید انتظار دمای 40 درجه داشته باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali_mohandes برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمای نرمال این سری پردازنده حدود 60-65 درجه است ( به دلیل کوچک شدن هسته سطح تماس با ihs بسیار کم شده و انتقال حرارت به سختی انجام میشه )
Mansouri.h (11-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks