برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
اره-مشکلی نداشتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamid3369 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از راهنماییتون. با اینکه خمیرشو چند بار عوض کردم ولی بازم این کارو میکنم . خبرشو تا یکی دو روز اینده میدم ممنون
خمیر زیر چیپ رو هم عوض کنید . کل کیس هم با دستگاه باد تمیز کنید. این چیپ nvidia خرابی زیاد پیدا میکنه . چون حرارت کاریش بالاست . ممکنه دلیل خاموشی سیستم از چیپ هم باشه .
کاربر شهرسختافزار
سلام - طبق راهنمایی شما خمیر Z5 شرکت Deepcool رو تهیه کردم و خمیر چیپ مادر بورد و CPU و کارت گرافیک رو عوض کردم. بهتر شد ولی بازم متاسفانه با یه بار 80% cpu بازم دماش به بالای 90 درجه میرسه.در حالیکه بازم دست زدم هم هیتسینک وهم cpu سرده.
|
|
کاربر شهرسختافزار
میشه یفرمایید کدوم خازنها.خودم کمی الکترونیک میدونم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks