اخرین باری که cpu رو باز کردید قبلش سالم بود مطمئن هستید که خار های سوکت اسیب ندیدن...
Printable View
اخرین باری که cpu رو باز کردید قبلش سالم بود مطمئن هستید که خار های سوکت اسیب ندیدن...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اره-مشکلی نداشتهنقل قول:
- - - Updated - - -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شما باید خمیر قبلی روی پردازنده رو تمیز کنی . خمیر خوب z5 بگیری بزنی روی پردازنده . هم دمای پردازنده وحشتناک بالاست هم دمای چیپست برد .
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون. با اینکه خمیرشو چند بار عوض کردم ولی بازم این کارو میکنم . خبرشو تا یکی دو روز اینده میدم ممنون
خمیر زیر چیپ رو هم عوض کنید . کل کیس هم با دستگاه باد تمیز کنید. این چیپ nvidia خرابی زیاد پیدا میکنه . چون حرارت کاریش بالاست . ممکنه دلیل خاموشی سیستم از چیپ هم باشه .
سلام - طبق راهنمایی شما خمیر Z5 شرکت Deepcool رو تهیه کردم و خمیر چیپ مادر بورد و CPU و کارت گرافیک رو عوض کردم. بهتر شد ولی بازم متاسفانه با یه بار 80% cpu بازم دماش به بالای 90 درجه میرسه.در حالیکه بازم دست زدم هم هیتسینک وهم cpu سرده.
مشکل قسمت تغذیه مادربرد هست . باید خازنها توسط تعمیرکار عوض بشه .
میشه یفرمایید کدوم خازنها.خودم کمی الکترونیک میدونم