این بردها با الکترونیک عادی که کار میکنی فرق داره . با یک اشتباه کوچیک برد رو خراب میکنی . حتما با یک پردازنده دیگه هم بردت قبلش باید تست بشه . چون این خاموش شدن ممکنه به خاطر خرابی پردازنده هم باشه .
Printable View
این بردها با الکترونیک عادی که کار میکنی فرق داره . با یک اشتباه کوچیک برد رو خراب میکنی . حتما با یک پردازنده دیگه هم بردت قبلش باید تست بشه . چون این خاموش شدن ممکنه به خاطر خرابی پردازنده هم باشه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- - - Updated - - -
اول اینکه نمی دونم چرا با سایت شما اینقدر مشکل دارم!!!نقل قول:
متن رو مینویسی عکس روهم درگ میکنی متنو میفرسته عکس رونه!!!
عکس رو تنها میذاری سایت پیغام میده متن کوتاهه ...10 کاراکتر...!!!
بعد اینکه دوتا سیستم با مشخصات مشابه دارم . اولی که این مشکل براش پیش اومد اون یکی cpu رو که میذاشتی بازم مشکل داشت.تا اینکه سیستم دوم رو برداشتم اولش خوب بود تا اینکه همون مشکل سیستم اول رو پیدا کرد.اگه موفق بشم میخام عکس مادر بوردو بفرستم تا مشخص کنید روی عکس دقیقا کدوم خازنها -ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- - - Updated - - -
اول اینکه نمی دونم چرا با سایت شما اینقدر مشکل دارم!!!نقل قول:
متن رو مینویسی عکس روهم درگ میکنی متنو میفرسته عکس رونه!!!
عکس رو تنها میذاری سایت پیغام میده متن کوتاهه ...10 کاراکتر...!!!
بعد اینکه دوتا سیستم با مشخصات مشابه دارم . اولی که این مشکل براش پیش اومد اون یکی cpu رو که میذاشتی بازم مشکل داشت.تا اینکه سیستم دوم رو برداشتم اولش خوب بود تا اینکه همون مشکل سیستم اول رو پیدا کرد.اگه موفق بشم میخام عکس مادر بوردو بفرستم تا مشخص کنید روی عکس دقیقا کدوم خازنها -ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کاربران دیگه مشکلی ندارند . عکس گذاشتن هم خدمتتون روش درستش رو گفتم . ابتدا باید cpu تست بشه .
ممنونم از شما ببخشید اذیت شدید
پاور سیستم هم با یک پاور تست شده جایگزین کنید . گاهی بالا رفتن حرارت قطعات به خاطر پاوری هست که ولتاژها رو درست ایجاد نمیکنه
با احترام
مدل منبع تغذیه رو ذکر کنین cpu رو ولت خور که نکردین