لطفا جوری باشه که منه تازه کار کامل متوجه بشم.
با تشکر.
لطفا جوری باشه که منه تازه کار کامل متوجه بشم.
با تشکر.
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز عضویت شما رو در PCNetwork.Ir تبریک میگم ...خوش اومدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من تو همین فروم هر چی بخوای هست اگه نظر این دوستت رو بخوای بهت پیشنهاد می کنم که یک تاپیک بزن و در اون قسمت مرحله به مرحله از دوستان کمک بگیر تا هم اطلاعات شما بره بالا و هم به صورت عملی اورکلاک رو تجربه کرده باشی قربانت سعیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون .اخه یه سری اصظلاح داره که میخوام اونا رو یادبگیرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
Shahryar (28-07-09)
ایول این شد یه چیز درست و حسابی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tamimi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا ممنون از پیشنهاده به جاتون!
منم خیلی دوست دارم یاد بگیرم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
باید در کنار منابع فارسی از منابع بیشمار انگلیسی هم استفاده کنید . شرکت دریا کامپیوتر اقدام به برگزاری کلاسهای آموزش اورکلاک و مسابقات آن نموده است .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks