لطفا جوری باشه که منه تازه کار کامل متوجه بشم.
با تشکر.
لطفا جوری باشه که منه تازه کار کامل متوجه بشم.
با تشکر.
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز عضویت شما رو در PCNetwork.Ir تبریک میگم ...خوش اومدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من تو همین فروم هر چی بخوای هست اگه نظر این دوستت رو بخوای بهت پیشنهاد می کنم که یک تاپیک بزن و در اون قسمت مرحله به مرحله از دوستان کمک بگیر تا هم اطلاعات شما بره بالا و هم به صورت عملی اورکلاک رو تجربه کرده باشی قربانت سعیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون .اخه یه سری اصظلاح داره که میخوام اونا رو یادبگیرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
Shahryar (28-07-09)
ایول این شد یه چیز درست و حسابی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tamimi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا ممنون از پیشنهاده به جاتون!
منم خیلی دوست دارم یاد بگیرم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
|
|
باید در کنار منابع فارسی از منابع بیشمار انگلیسی هم استفاده کنید . شرکت دریا کامپیوتر اقدام به برگزاری کلاسهای آموزش اورکلاک و مسابقات آن نموده است .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks