والا من کسی نیستم که قدرتش رو بتونم ارزیابی کنم اما از لحاظ امکانات و رابط کاربریش به نظرم که خوبه خصوصاً بخش مانیتورینگ شبکه اش که میشه فهمید هر نرم افزار چقدر استفاده از اینترنت داره و یا حتی بدون تغییر در فایروال مصرفش رو قطع کرد خیلی برام مفید بوده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از کاربرای همین انجمن تو پست های دیگه خونده بودم که SSD ظاهراً یه طول عمر مفید مشخص شده داره که بر اساس خواندن یا نوشتن های متعدد در پارتیشن هاش به مرور کم میشه خب وقتی کسپرسکی فعالیت Reading و Writing هم هارد دیسک و هم SSD شما رو تا 100 درصد بالا میبره از این جهت گفتم آسیب چون ممکنه طول عمر مفید SSD فقط به خاطر اسکن های زمان بندی شده اکثراً بی مورد کم بشه.
کسپرسکی هم نسخه ارجینال و اصلی اش رو میشه از این لینک دانلود کرد: https://www.kaspersky.com/downloads/thank-you/antivirus
از هر جا لایسنس خریدید اگه لایسنس اصلی باشه باید روی آنتی ویروسی که از لینک بالا گرفتید بدون نیاز به هیچ تغییری در ویندوز یا تنظیمات خود آنتی ویروس و بدون نیاز به اجرای هیچ فایل دیگه ای باید کار کنه.
اگر دیدید پس از خرید لایسنس میگن باید فلان تغییر در آنتی ویروس داده بشه بدونید لایسنس تقلبیه و یا به صورت اشتراکی می فروشن یا اینکه سرور آپدیت شخصی خودشون رو دارن و آنتی ویروس به جای سرور اصلی از سرور اونا آپدیت میشه.
Bookmarks