سلام
آنتی ویروس کسپرسکی (در حال اسکن کردن) ، Pr^^ogD^^V^^B ، فایر فاکس و تلگرام رو همزمان باز کردم و CPU به 100 درصد رسید
آیا این طبیعی هست ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
آنتی ویروس کسپرسکی (در حال اسکن کردن) ، Pr^^ogD^^V^^B ، فایر فاکس و تلگرام رو همزمان باز کردم و CPU به 100 درصد رسید
آیا این طبیعی هست ؟
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 08-05-17 انجام شده است
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من با این سی پی یو قدرتمندی که شما داری طبیعی نیست
سه موردی که خودم باهاش درگیر بودم این بود که یکی اینکه وفتی facebook رو با فایرفاکس باز می کردم خیلی از منابع سی پی یو رو استفاده می کرد و خود فایرفاکس هم وقتی خیلی حافظه داخلیش پر بشه این مشکل رو داره
اگه سیستم ویروسی شده باشه هم این مشکل به وجود میاد و بعضی از ویروس ها رو آنتی ویروس نمی تونه تشخیص بده که باید از نرم افزار مخصوص استفاده کنی
یه موردی که خودم از چند تا سایت نگاه کردم این بود که جلوی آپدیت ویندوز رو باید بگیریم این مشکل درست می شه شما ویندوزت 7 نیست من از ویندوز 7 میگم شما طبق همین تو ویندوزت نگاه کن
برو توی کنترل پنل و برو توی Administrative Tools و بعد Services و بیا آخر روی windows update بعد stop رو بزن و گزینه بالا رو که روی automatic است رو disable کن و ok رو بزن
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 08-05-17 انجام شده است
amir2121 (08-05-17)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آپدیت ویندوز رو کلا غیر فعال کردم چند روز پیش
یعنی ممکنه یک قطعه از کامپیوتر ایراد داشته باشه ؟
آخه برنامه کسپرسکی خیلی سنگین نیست ؟ فقط موقع اسکن کردن به 100 درصد میرسه
ramin1000 (08-05-17)
اگه فقط موقع اسکن به 100 درصد می رسه به نظر من آنتی ویروس بهینه ای نیست و برای اینکه ضعف موتورش رو پوشش بده سعی می کنه از حداکثر منابع برای عملیاتش استفاده کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
می تونی یک آنتی ویروس دیگه ای نصب کنی ببینی همین مشکل رو باهاش داری
من خودم avast رایگان داشتم که خیلی کم از منابع استفاده می کرد ولی نمی دونم چی شد باطل شد
الان هم avira دارم و از nod 32 هم برام بهتر بوده هم سریال نمی خواد هم تا به حال سیستمم ویروسی نشده و استفاده از منابعش هم خیلی کمه پردازنده من تازه core 2 due هستش و یک دهم قدرت پردازنده شما رو نداره
amir2121 (08-05-17), gigabyte2017 (09-05-17), TechBaMohsen (09-05-17)
بله موقع اسکن کردن اینطوری هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسپرسکی خیلی قوی هستش . اینی که من دارم total Security هست اما عجیبه که چطوری پردازنده رو داره درگیر میکنه
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر شما پس مورد غیر طبیعی نیست ؟ به قول دوستمون آقا رامین ، آنتی ویروس زیادی داره از منابع استفاده میکنه
ramin1000 (08-05-17)
باید قدم به قدم جلو رفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
از این برنامه استفاده کن
علاوه بر کنترل حجم نت روی پروسه های هم تاثیر داره
https://soft98.ir/software/17827-des...in-spying.html
ببخشید امیر جان من ویندوز 10 رو قبلا نصب کردم ولی task manager اینجوری نبود احتمال میدم برای ویندوز 8 باشه خوب i5-7500 که kabylake است و گفتن که رایزن و kabylake فقط از ویندوز 10 پشتیبانی می کنن اونوقت شما چطوری ویندوز 8 ریختی یعنی رایزن و kabylake رو ویندوز 7 هم ممکنه کار کنن دیگه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amir2121 (09-05-17)
سلام
پیشنهاد میکنم وقتی لود CPU روی 100 درصد شد به سربرگ Processes همین Task Manager برید و روی ستون CPU کلیک کنید تا پروسه ها بر اساس مصرف CPU مرتب بشن و ببینید کدوم پروسه بیشترین استفاده رو گرفته.
همچنین طبق عکسی که شما گذاشتید مشخصه که مصرف Hard Disk شماره 1 در عکس درحال 100 درصد استفاده خودش در Reading و Writing هستش و اینم می تونه موضوع مهمی در رابطه با 100 درصد شدن لود CPU باشه.
در همون سربرگ Processes برنامه Task Manager می تونید با کلیک روی ستون Disk بیشترین پروسه ای که از هارد مصرف میکنه هم ببینید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام انجامش دادم دیشب
اما باز دوباره همون برنامه ها رو باز کردم ، cpu میرسه به 100 درصد
اصلا وقتی این اسکن کردن رو به تنهایی استفاده میکنم (یعنی برنامه دیگه ای باز نیست) بازم به بالای 80درصد میرسه !!
یک عکس جدید میزارم :
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AtrafNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله عکسش رو الان گذاشتم
آنتی ویروسه بیشترین مصرف رو داره
من این همه هزینه داده بودم که این مشکلات رو نداشته باشم اما خیلی عجیب هست
آخه هارد درایو C هم SSD هست . موقع اسکن کردن ، دیسک میرسه به 60-70 درصد
الان من تست کردم ، وقتی فلش مموری رو اسکن میکنم ، دیسک 5 درصد استفاده میشه و CPU تقریبا 30 تا 70 درصد متغیر مشغول میشه
آخرین ویرایش توسط amir2121 در تاریخ 10-05-17 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks