ویندوزتون چی هست دوست گرامی ؟
ی دون MP3 دارم که درایو شو ویندوز ام نمیشناسه
ینی هر وقت کابلشو به کامپیوتر وصل میکنم میگه درایو رو نشناختم مارک ام پی تیریم SONY هستش
کمک کنید
mrijoj (23-11-14), مهدی بهادرفر (23-11-14)
سون 7
Windows 7 Home Premium 32-bit SP1
مدل دقیق mp3 player رو بنویسید. بعضی از پلیرها با برنامه مخصوص خودشون کار میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrijoj برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (23-11-14)
نمی دونم سرورامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این برنامه رو دانلود کنید .
Sony Creative Software - Media Manager PRO for WALKMAN
hamed 111 (26-11-14), mrijoj (23-11-14), مهدی بهادرفر (23-11-14)
ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (23-11-14)
یک روش دیگه هم برای شناسایش میگم .mp3 رو وصل کنید به سیستم . برید تو دیوایس منیجر . از تو لیست portable audio رو انتخاب کنید . کلیک راست کنید و update drivers رو بزنید . تیک let me choose driver را بزنید و از تو لیست mass storage driver انتخاب کنید .
mrijoj (25-11-14), مهدی بهادرفر (25-11-14)
اینو قبل این که بگین انجام داده بودم ولی نیومد قبل میومد د ی الان نمیاد فکر میکنم از سیمش باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
به احتمال زیادبر اثرکشیدگی سیم توقسمتی ازش قطعی به وجودآمدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks