رم سیستم را با برنامه زیر تست کنید .مشخصات سیستم هم ذکر کنید .
تست رم سیستم با passmark MemTest86
سلام دوستان جدیدا وقتی از برنامه های سنگین استفاده میکنم میره رو بلو اسکرین
C:\Windows\Minidump\021310-30703-01.dmp
C:\Users\ Pepito \AppData\Local\Temp\WER-49078-0.sysdata.xml
و این ارورش هست !
در ضمن رو balanced تنظیم کردم و خودم سی پی یو رو 50 درصد گذاشتم رو Balanced!
مشکل سخت افزاریه یا ....؟
مرسی
|
رم سیستم را با برنامه زیر تست کنید .مشخصات سیستم هم ذکر کنید .
تست رم سیستم با passmark MemTest86
lenovo z5070
core i5 4210u
ram 6
nvidia 840m 4gb
خیلی طولانی شده
20161107_183637.jpg
memilad (07-11-16)
دوست عزیز درایو هام اپدیت هست اما شاید یکی 2 تاش نباشه که اونا هم شک دارم نباشه چون ویندوز 7 دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
باید ایراد را تفکیک کنیم . حتی بهتره ویندوز هم تعویض بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط memilad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه blue screen viewer را نصب کنید ببینید . آخرین bsod به خاطر چی بوده . سطر کاملشو بگذارید تا بتونم راهنمایتون کنم .
memilad (07-11-16)
asdsadsadsa.jpg خدمت شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (07-11-16)
یه اسکرین شات از وضعیت هارد با برنامه HD SENITEL از قسمت oVERVIEWبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط memilad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالا مشکل هارد هست
اتفاقا هارد رو زد سالمه فقط زد calibere که بررسی کردم دیدم برای همه اینطورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks