SajjadKhati (06-07-16)
ویندوز 64 بیت نصب کرده باشی محدودیت 4 گیگی نداری . به راحتی 6 گیگ رم را شناسایی و استفاده میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم رو ببری کافیه . همین حدود هست قیمتش . فقط رم با گارانتی معتبر بگیر .
SajjadKhati (06-07-16)
چون لپ تاب ندارم و از کامپیوتر استفاده میکنم ویندوز 32 بیت نصب میکنم...یعنی الان اگه 4 گیگو بگیرم با 2 گیگ خودم میشه 6 گیگ یعنی چون ویندوز 32 بیته محدودیت4 گیگ داره؟؟حالا یکی میگفت میزنه 4 گیگ ولی همون عملکرد 6 گیگو داره!یعین الان من 4 بگیرم که بشه شیش یعنی دو گیگشو الکی گرفتم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
محدودیت رم 32 بیت هست . فقط میتونه از 4 گیگ بهره بگیره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید ولی من اخر متوجه نشدم الان 6 گیگ بندازم رو 32 بیتی یعنی دو گیگشو انگار الکی انداختم بهش و خریدم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پس اون یکی که میگفت اگه 6 گیگ بندازی 4 گیگ نشون میده رو سیستم ولی در حد همون 6 گیگ عمل میکنه چی بوده؟
واضح گفتم در پست قبل نمیدونم چرا متوجه نمیشید . بیشتر از 4 گیگ در سیستم عامل 32 بیتی قابل بهره برداری نیست . باید 64 بیت استفاده کنید . از 2 گیگ باقی مونده به هیچ عنوان نمیتونه استفاده نمیکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک سوال این که اگه من رمم رو از دو گیگ به چار گیگ ارتقا بدم کلا چه تغییراتی توی عملکرد سیستمم رخ میده و از چه لحاظ خوبه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم روانتر میشه . این روند کند شدن در اثر پر شدن حافظه اتفاق نمیوفته .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یستم روون میشه..بعد سیستمم یکم دیر بالا میاد محض رممه!؟بعد بهتر نیس یه رم چار گیگ ddr3 بگیرم و بندازم رو سیستم و این رم دو گیگ رو سیستممو بردارم بزارم یه گوشه چون فک کنم رمم قدیمی باشه یا این که یه رم دو گیگ بگیرم بزارم کنار این رم دو گیگی که دارم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
باید از رم فعلی اسکرین شات cpu-z از قسمت مموری و spd بگذاری .همچنین مادربردت هم مهم که باید مدلش رو دقیق بگی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیر بوت شدن ربطی به رم نداره در صورت اضافه شدن رم .
در کل اگر میخوای رمی جدیدی در کنار این رمت استفاده کنی باید مشخصاتش شبیه این باشه .
ashkan4030 (07-07-16)
یه سوال این که الان این ایست های مداوم هنگام کار با کامپیوتر از رمه؟یا چیز دیگه؟بعد من اگه من این رمو که رو کامپیوترمه بزارم یه گوشه و یه رم 4 گیگ نو بگیرم هر رمی بگیرم به کامپیوترم میخوره یا نه...اسکرین شات cpu-z چون ویندوز ایکس پی نصبه رو کامپیوترم برنامه نصب میکنم ولی بالا نمیاره@!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks