پاسخ: ایست قلبی کامپیوتر هنگام کار باهاش!
نقل قول:
یه رم 4 گیگ فردا میرم میخرم تا با رم 2 گیگی که دارم بشه 6 گیگ..فقط یه جا خوندم یادم نیس کجا ولی نوشته بود شیش گیگم که رم بندازی رو کامپیوتر بازم همون 4 گیگ رو نشون میده..یعنی اگه رمت 6 گیگ باشه در حد رم 4 گیگ عمل میکنه؟:1. (29):
و این که میخواد کیسو هم ببرم واسه خرید رم تا ببینم اون رمی که میخواد بده بهم به سیستم و رمی که خودم داره میخوره و سازگاره و یا همون رمو جدا کنم ببرم نشون بدم کافیه؟رم ddr3 1600 قیمت گرفتم گفت اخرش 65 بهت میدم؟خوبه
ویندوز 64 بیت نصب کرده باشی محدودیت 4 گیگی نداری . به راحتی 6 گیگ رم را شناسایی و استفاده میکنه .
رم رو ببری کافیه . همین حدود هست قیمتش . فقط رم با گارانتی معتبر بگیر .
نقل قول:
ویندوز 64 بیت نصب کرده باشی محدودیت 4 گیگی نداری . به راحتی 6 گیگ رم را شناسایی و استفاده میکنه .
رم رو ببری کافیه . همین حدود هست قیمتش . فقط رم با گارانتی معتبر بگیر .
چون لپ تاب ندارم و از کامپیوتر استفاده میکنم ویندوز 32 بیت نصب میکنم...یعنی الان اگه 4 گیگو بگیرم با 2 گیگ خودم میشه 6 گیگ یعنی چون ویندوز 32 بیته محدودیت4 گیگ داره؟؟حالا یکی میگفت میزنه 4 گیگ ولی همون عملکرد 6 گیگو داره!یعین الان من 4 بگیرم که بشه شیش یعنی دو گیگشو الکی گرفتم؟:1.:
نقل قول:
چون لپ تاب ندارم و از کامپیوتر استفاده میکنم ویندوز 32 بیت نصب میکنم...یعنی الان اگه 4 گیگو بگیرم با 2 گیگ خودم میشه 6 گیگ یعنی چون ویندوز 32 بیته محدودیت4 گیگ داره؟؟حالا یکی میگفت میزنه 4 گیگ ولی همون عملکرد 6 گیگو داره!یعین الان من 4 بگیرم که بشه شیش یعنی دو گیگشو الکی گرفتم؟:1.:
محدودیت رم 32 بیت هست . فقط میتونه از 4 گیگ بهره بگیره .
نقل قول:
محدودیت رم 32 بیت هست . فقط میتونه از 4 گیگ بهره بگیره .
ببخشید ولی من اخر متوجه نشدم الان 6 گیگ بندازم رو 32 بیتی یعنی دو گیگشو انگار الکی انداختم بهش و خریدم؟:1. (27):پس اون یکی که میگفت اگه 6 گیگ بندازی 4 گیگ نشون میده رو سیستم ولی در حد همون 6 گیگ عمل میکنه چی بوده؟
نقل قول:
ببخشید ولی من اخر متوجه نشدم الان 6 گیگ بندازم رو 32 بیتی یعنی دو گیگشو انگار الکی انداختم بهش و خریدم؟:1. (27):پس اون یکی که میگفت اگه 6 گیگ بندازی 4 گیگ نشون میده رو سیستم ولی در حد همون 6 گیگ عمل میکنه چی بوده؟
واضح گفتم در پست قبل نمیدونم چرا متوجه نمیشید . بیشتر از 4 گیگ در سیستم عامل 32 بیتی قابل بهره برداری نیست . باید 64 بیت استفاده کنید . از 2 گیگ باقی مونده به هیچ عنوان نمیتونه استفاده نمیکنه .
نقل قول:
واضح گفتم در پست قبل نمیدونم چرا متوجه نمیشید . بیشتر از 4 گیگ در سیستم عامل 32 بیتی قابل بهره برداری نیست . باید 64 بیت استفاده کنید . از 2 گیگ باقی مونده به هیچ عنوان نمیتونه استفاده نمیکنه .
یک سوال این که اگه من رمم رو از دو گیگ به چار گیگ ارتقا بدم کلا چه تغییراتی توی عملکرد سیستمم رخ میده و از چه لحاظ خوبه؟
نقل قول:
یک سوال این که اگه من رمم رو از دو گیگ به چار گیگ ارتقا بدم کلا چه تغییراتی توی عملکرد سیستمم رخ میده و از چه لحاظ خوبه؟
سیستم روانتر میشه . این روند کند شدن در اثر پر شدن حافظه اتفاق نمیوفته .
نقل قول:
سیستم روانتر میشه . این روند کند شدن در اثر پر شدن حافظه اتفاق نمیوفته .
فقط یستم روون میشه..بعد سیستمم یکم دیر بالا میاد محض رممه!؟بعد بهتر نیس یه رم چار گیگ ddr3 بگیرم و بندازم رو سیستم و این رم دو گیگ رو سیستممو بردارم بزارم یه گوشه چون فک کنم رمم قدیمی باشه یا این که یه رم دو گیگ بگیرم بزارم کنار این رم دو گیگی که دارم؟
نقل قول:
فقط یستم روون میشه..بعد سیستمم یکم دیر بالا میاد محض رممه!؟بعد بهتر نیس یه رم چار گیگ ddr3 بگیرم و بندازم رو سیستم و این رم دو گیگ رو سیستممو بردارم بزارم یه گوشه چون فک کنم رمم قدیمی باشه یا این که یه رم دو گیگ بگیرم بزارم کنار این رم دو گیگی که دارم؟
باید از رم فعلی اسکرین شات cpu-z از قسمت مموری و spd بگذاری .همچنین مادربردت هم مهم که باید مدلش رو دقیق بگی .
دیر بوت شدن ربطی به رم نداره در صورت اضافه شدن رم .
در کل اگر میخوای رمی جدیدی در کنار این رمت استفاده کنی باید مشخصاتش شبیه این باشه .
نقل قول:
باید از رم فعلی اسکرین شات cpu-z از قسمت مموری و spd بگذاری .همچنین مادربردت هم مهم که باید مدلش رو دقیق بگی .
دیر بوت شدن ربطی به رم نداره در صورت اضافه شدن رم .
در کل اگر میخوای رمی جدیدی در کنار این رمت استفاده کنی باید مشخصاتش شبیه این باشه .
یه سوال این که الان این ایست های مداوم هنگام کار با کامپیوتر از رمه؟یا چیز دیگه؟بعد من اگه من این رمو که رو کامپیوترمه بزارم یه گوشه و یه رم 4 گیگ نو بگیرم هر رمی بگیرم به کامپیوترم میخوره یا نه...اسکرین شات cpu-z چون ویندوز ایکس پی نصبه رو کامپیوترم برنامه نصب میکنم ولی بالا نمیاره@!