سیستم روانتر میشه . این روند کند شدن در اثر پر شدن حافظه اتفاق نمیوفته .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم روانتر میشه . این روند کند شدن در اثر پر شدن حافظه اتفاق نمیوفته .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
فقط یستم روون میشه..بعد سیستمم یکم دیر بالا میاد محض رممه!؟بعد بهتر نیس یه رم چار گیگ ddr3 بگیرم و بندازم رو سیستم و این رم دو گیگ رو سیستممو بردارم بزارم یه گوشه چون فک کنم رمم قدیمی باشه یا این که یه رم دو گیگ بگیرم بزارم کنار این رم دو گیگی که دارم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید از رم فعلی اسکرین شات cpu-z از قسمت مموری و spd بگذاری .همچنین مادربردت هم مهم که باید مدلش رو دقیق بگی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیر بوت شدن ربطی به رم نداره در صورت اضافه شدن رم .
در کل اگر میخوای رمی جدیدی در کنار این رمت استفاده کنی باید مشخصاتش شبیه این باشه .
ashkan4030 (07-07-16)
یه سوال این که الان این ایست های مداوم هنگام کار با کامپیوتر از رمه؟یا چیز دیگه؟بعد من اگه من این رمو که رو کامپیوترمه بزارم یه گوشه و یه رم 4 گیگ نو بگیرم هر رمی بگیرم به کامپیوترم میخوره یا نه...اسکرین شات cpu-z چون ویندوز ایکس پی نصبه رو کامپیوترم برنامه نصب میکنم ولی بالا نمیاره@!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AIDA64 تست کنید اون نشون میده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کند شدن با ایست و هنگ کردن فرق داره .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks