سلام
پردازنده i5 4690k دارم به همراه مادربرد giga h97 d3h میخواستم بدونم امکان اورکلاک پدازنده وجود دارد ؟
سیستمم داخل امضا هستش .
سلام
پردازنده i5 4690k دارم به همراه مادربرد giga h97 d3h میخواستم بدونم امکان اورکلاک پدازنده وجود دارد ؟
سیستمم داخل امضا هستش .
|
اینتل برای چیپ h97 قابلیت اورکلاک پردازنده رو قرارنداده .با چیپ z97 میتونید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Messi_fa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته افرادی که تخصصشون اورهست شاید بتونن
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 14-08-18 انجام شده است
Meysam_M69 (14-08-18), Mohammad-RI (18-08-18)
یعنی الان من از طریق برنامه giga easy tune قابلیت اورکلاک فعال کنم هیچ اتفاقی نمیفته .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون یکبار اینکار انجام دادم رو اون فرکانس اورکلاک کار میکنه .
تا چه فرکانسی بالا رفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Messi_fa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند تا حالت دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 حالت تک هسته 800
2 حالت دیفالت 3.9
3 حالت اورکلاک 4.3
4 حالت اتوماتیک
که حالت 3 انتخاب میکنم فرکانس cpu روی 4.3 قرار میگیره
حالا سوالم اینجاست ایا تاثیری تو عملکردش داره یا نه فقط رو اون فرکانس قرار میگیرد با توجه به اینکه مادربرد سری h هستش
این پردازنده درحالت توربو به 3.9 GHzمیرسه .قطعا بالاتر از اون یعنی 4.3 عملکرد بهتری داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Messi_fa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Meysam_M69 (14-08-18), Mohammad-RI (18-08-18)
|
DOOM999 (14-08-18), Meysam_M69 (15-08-18), Mohammad-RI (18-08-18)
سلام فرمودین نام قطعات سیستم مادربورد ایسوسP5E-رم 8گیگ-سیپیو2هسته ای-گرافیگ2گیگ-هارد 1ترابایت-مشکل بدنبال ابدیت بویس مادربورد پیش امد حالا اگه وارد تنظیمات بویس بشم اینگار تغییرات سیو نمیشه به محض ریست شدن فقط این پیام را میده ودیگه کیبورد کار نمیکنه وباید با کلید روی کیس ریست کنم ودوباره همین پیام میاد اخرین بویس را از سایت ریختم تغییر نکرد در ضمن بعضی گزینه ها ستاپ بویس تغییر کرده ولی تاریخ ستاپ همون قدیمیه پیام سیستم :chassis intruded....fatal error....system Halted
به شما گفتم تاپیک جدید ایجاد کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yure برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل شما سخت افزاری هست . باید توسط تعمیرکار درست بشه . ایراد در مدار i/o و از مشکلات شایع بردهای قدیمی ایسوس است .
DOOM999 (15-08-18), Mohammad-RI (18-08-18), yure (15-08-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks