Aaron Swartz (01-07-16), TechRadar (01-07-16)
دوست گرامی واقعیت همیشه کمی تلخ هست . تمام گفته های من بر اساس واقعیتی هست که روی سیستم شما دیدم . بهتون قول میدم با این پاور سیستم شما تا چند ماه آینده شدیدا به مشکل میخوره و انوقت باید هزینه بیشتری بپردازید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (01-07-16), TechRadar (01-07-16)
آقا امید من یه ماه که صبر نمی کنم و انشاالله به لطف خدا یه چند روز دیگه پاور رو میخرم.
آقا امید یه سوال دیگه توی اطلاعات کاربری این یادداشت های کاربران مشخصات قطعات دوستان و اینا چیه؟
- - - Updated - - -
بعد یه سوال دیگه این ستاره هایی که پایین نام کاربری هستش چیه و چطوری میشه زیادش کرد؟
و باز هم یک دنیا ممنون که اینقدر با صبر و حوصله به تاپیک ها پاسخ می دین.
آقا امید جدا از همه ی صحبت ها (قصد چاپلوسی هم نداریم. اصلاً اهلش نیستیم.) خیلی دوستت داریم............برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا امید یه پاور گرفتم 650 وات با گواهی 80plus bronze. بازم تو بازی ها لگ دارم.
چه پاوری گرفتید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (04-07-16)
آخه میترسم بگم. اونی که شما گفتین نیست. سونتین 650
|
از کجا مطمئنی پاور سالمه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور لازم بود تهیه کنید نه فقط به خاطر لگ . این پاور میتونه مشکل دار باشه . باید ازشون تحویل میگرفتید .
Aaron Swartz (04-07-16)
عزیز سالمه. زیر تست فیور مارک رفت.(البته مقدار کم) از خود فروشنده تحویل گرفتم.
furmark تست گرافیک هست . عزیز خود دانی من به شما چیز دیگری گفتم شما کاری دیگه کردید . شاید دوستان دیگه بتونند کمکتون کنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (04-07-16)
آقا cod ghosts حل شد. واچ داگز رو تنظیمات بالا یه ذره افت فریم داره که قبل از تعویض پاور هم اونو داشت. مشکلم رو cod ghosts بود که شکر خدا حل شد. امیدوارم در پناه حق باشید. کمک بزرگی برای ما بودین آقای امید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks