سلام خدمت شما (آقای Mahrad )
اگر از نظر قوانین سایت اشکالی نداشته باشه ، بفرمایید قیمتهاییکه هفته پیش گرفتم را برایتان ارسال کنم.
کاربر شهرسختافزار
سلام خدمت شما (آقای Mahrad )
اگر از نظر قوانین سایت اشکالی نداشته باشه ، بفرمایید قیمتهاییکه هفته پیش گرفتم را برایتان ارسال کنم.
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PcMAN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خود مهراد از شما خواسته قیمت بذاری عزیز بعد شما میپرسی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول از همه قیمت x38 ش را بذار ببینیم میتونه انتخاب بهتری نسبت به p5e بهتر باشه یا نه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (البته من فقط میتونم قیمتش را بدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
اینم از مواهب شهرستانی بودنه دیگه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد چبپست 790i یا 780i از dfi خبری نداری؟
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Administrator
ببخشید که دیر جواب میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PcMAN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گذاشتن قیمتها مشکلی نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks