روي تمام اسلات ها pci امتحان كردي ؟
عضو VIP شهر سختافزار
بله وحید جان هر دو کارت رو روی یک سیستم دیگه تست کردم به راحتی نصب میشه و کار میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله وریا جان هم دیسیبل کردم و هم درایورها رو کاملا پاک کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو نت که سرچ کردم یکسری مثل بنده مشکل دارن با این قضیه حالا نمیدونم مشکل اونا هم از مین هست یا به اصطلاح عدم سازگاری کارت با مین و درایور
یه ایمیل هم به ساپورت کریتیو زدم اما جواب درستی ندادن
در هر صورت ممنون از توجه دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا کی وقت داره بره سراغ گارانتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
خوب شاید این نوع کارت رو مادربرد شما support نمیکنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
scw of the world
عضو VIP شهر سختافزار
بله به روی هر 3 اسلات امتحان کردمروي تمام اسلات ها pci امتحان كردي ؟
آخه دلیلی نیست که ساپورت نکنه با اینحال که من دوتا کارت کریتیو دارم یکی Sound Blaster 5.1 هست و یکی دیگه هم Audigy هست حداقل یکی رو باید جواب بدهخوب شاید این نوع کارت رو مادربرد شما support نمیکنه
در نهایت باید یه کارت PCI دیگه پیدا کنم مثلا کارت تی وی و یه امتحان بکنم تا مشخص بشه
ممنون از دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهر سختافزار
خب دوستان بعد از گذشت یکهفته از اینکه مادربرد رو داده بودم گارانتی امروز رفتم و مادربرد رو گرفتم
مشکل این برد هم بنا به گفته Cut Line بود که متاسفانه شامل گارانتی نشد و با داشتن 2 سال گارانتی دیجیتال , لیبل گارانتی از روی برد برداشته شد .
در حال حاضر تنها هر سه اسلات PCI کار نمیکنه اما تمامی قسمتها بطور کامل و نرمال قابل استفاده هست .
من میخوام این برد رو اگر به قیمت خوب بشه بفروشم از دوستان اگر کسی مایل به خرید این برد هست قیمت رو بصورت پیغام خصوصی بفرستند تا اگر قسمت شد معامله کنیم .(بیشتر برای دوستانی میتونه به کار بیاد که از فکس مودم نمیخوان استفاده کنن)
فقط لطف کنید قیمتهای پیشنهادی رو بصورت پیغام خصوصی بفرستید .
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Computex (30-04-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks