پاسخ: مشکل با Detect نشدن کارت صدا در اسلات PCI مادربرد Asus P5Q
نقل قول:
مهدی جان روی سیستم دیگه ای هم کارت رو تست کردی ؟ ضمنا مطمئن شو که بورد کاملا در pci slot قرار گرفته !!! اگه فکر میکنی که مقداریش بیرونه ... پیچ اون قسمت بالایی رو در بیار تا کاملا اتصال برقرار بشه ...
بله وحید جان هر دو کارت رو روی یک سیستم دیگه تست کردم به راحتی نصب میشه و کار میکنه :11():
نقل قول:
ساند آنبرد رو از تو بايوس ديسيبل كردي ؟
بله وریا جان هم دیسیبل کردم و هم درایورها رو کاملا پاک کردم :11():
تو نت که سرچ کردم یکسری مثل بنده مشکل دارن با این قضیه حالا نمیدونم مشکل اونا هم از مین هست یا به اصطلاح عدم سازگاری کارت با مین و درایور
یه ایمیل هم به ساپورت کریتیو زدم اما جواب درستی ندادن
در هر صورت ممنون از توجه دوستان :give_rose:
حالا کی وقت داره بره سراغ گارانتی :1. (38):
روي تمام اسلات ها pci امتحان كردي ؟
خوب شاید این نوع کارت رو مادربرد شما support نمیکنه
:1. (26):
نقل قول:
روي تمام اسلات ها pci امتحان كردي ؟
بله به روی هر 3 اسلات امتحان کردم
نقل قول:
خوب شاید این نوع کارت رو مادربرد شما support نمیکنه
آخه دلیلی نیست که ساپورت نکنه با اینحال که من دوتا کارت کریتیو دارم یکی Sound Blaster 5.1 هست و یکی دیگه هم Audigy هست حداقل یکی رو باید جواب بده
در نهایت باید یه کارت PCI دیگه پیدا کنم مثلا کارت تی وی و یه امتحان بکنم تا مشخص بشه
ممنون از دوستان :11():
خب دوستان بعد از گذشت یکهفته از اینکه مادربرد رو داده بودم گارانتی امروز رفتم و مادربرد رو گرفتم
مشکل این برد هم بنا به گفته Cut Line بود که متاسفانه شامل گارانتی نشد و با داشتن 2 سال گارانتی دیجیتال , لیبل گارانتی از روی برد برداشته شد .
در حال حاضر تنها هر سه اسلات PCI کار نمیکنه اما تمامی قسمتها بطور کامل و نرمال قابل استفاده هست .
من میخوام این برد رو اگر به قیمت خوب بشه بفروشم از دوستان اگر کسی مایل به خرید این برد هست قیمت رو بصورت پیغام خصوصی بفرستند تا اگر قسمت شد معامله کنیم .(بیشتر برای دوستانی میتونه به کار بیاد که از فکس مودم نمیخوان استفاده کنن)
فقط لطف کنید قیمتهای پیشنهادی رو بصورت پیغام خصوصی بفرستید .
با تشکر
مهدی :1. (23):