Speccy Professional اطلاعات سیستم رو میده . احتمال 90% روی XP هم جواب میده .
با سلام...من یک اطلاعات کلی از سیستمم میخواستم ویندوز XP رو سیستمم نصبه باید به کدوم قسمت مراجعه کنم و بعدش میخواستم ببینم الان این قطعاتی که روی سیستمم هست واسه کی هستش و کلا چقدر سیستمم می ارزه و این که کلا یه بحث و بررسی روی سیستمم میخواستم انجام بدید ببینم چطوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
ashkan4030 (08-07-16)
بله درسته..بفرمایید این اطلاعات خدمت شما اگه از تب دیگه ایش هم نیازه بگید که شات بگیرم...میشه یه اطلاعات کلی بدین بهم درباره ی این سیستمم و این که چقدر می ارزه و قطعاتش واسه کی هست جدیده یا نه و هر چیز دیگه ای که نیازه بدونم..اگه میشه هر قطعه رو نقد و بررسی کنید ببینم چیه.با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://8pic.ir/images/b7kti599p3abb2563s5w.jpg
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU 50
MAIN 78
RAM 22T
HDD 115
DVD/RW 24
--------
این پردازنده دو هسته ای قدرت خاصی نداره . شما رو این مادربرد میتونی فنوم 4 هسته ای بگذاری . خیلی سرعتت بهبود پیدا میکنه . همچنین 8 گیگ رم DDR3
ashkan4030 (08-07-16)
یعنی این سیستم الان 300 تومن قیمتشه کلابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فنوم 4 هسته ای چنده قیمتش بخوام بگیرم؟
رم 4 گیگ بگیرم با توجه به این که ویندوزم 32 بیتی هست و کلا با این میشه 6 گیگ ولی 4 گیگ بیشتر نمیخونه کلا چه مدل رمی باید بگیرم رم DDR3 1600 بگیرم میخوره به این رم یا نه ؟یا بهتره یه رم 4 گیگ بگیرم و این رم 2 گیگو از سیستمم جدا کنم و بزارم یه گوشه!
و این که سیستمم زیاد ایست میکنه بخاطر هارده یا مسله ی دیگه..هاردم 100 درصد سالمه تست گرفتم ازش...با تشکر
بله عزیز . همین حدوده کمتر نباشه بیشتر نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فنوم 4 هسته ای حدود 100
4 گیگ هم بخوای بگیری یه سیستم عامل 64 بیت نصب کن و از برنامه های 64 و سرعت بیشتر و عدم محدودیت رم لذت ببر
شما رم باس 1333 بگیری بهتره . البته 1600 هم بگیری دانگرید میشه . الان کروشیال 2 و 4 گیگ تو بازار هست . رم بسیار خوبیه
هارد رو بنچمارکشو دیدم مشکلی نداشت .
کند میشه یا هنگ میکنه چون فرق میکنه . چیزی که مشخصه این مقدار رم برای سیستم عاماهای جدید بسیار کمه
ashkan4030 (08-07-16)
|
من 200 تومن موجودی دارم پس فک کنم میتونم رم و فنون رو عوض کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فنوم 4 هسته ای نو 100 تومنه یا دست دوم..بعد فنوم 4 هسته ای بگیرم با این دو هسته ای میشه 6 هسته درسته چه مدلی باید بگیرم؟
بعد واسه رم چیکار کنم...باس 1333 با 1600 چه فرقی داره؟
بعد یه سوال مگه ویندوز 64 بیتی مخصوص لپ تاب نیست؟یعنی الان من روی کیسم و این سیستم pC میتونم ویندوز 64 بیتی نصب کنم؟
و در اخر این که الان مثلا ویندوز که میخواد بیاد بالا چند دقیقه باید صبر کنم تا بالا بیاره این از کندیش وگرنه تو خود ویندوز کندی حس نمیکنم ولی خوب هنگ میکنه در حین کار باهاش یه صدای ویییینگ به مدت 10 ثانیه یا حتی بیشتر از کیس بلند میشه که گوشمم نزدیک بردم نفهمیدم از کدوم قطعه ثدا در میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خلاصه که این هنگ کردنه ازار دهنده شده دارم اهنگ گوش میدم یهو وسطش ایست میکنه 10 ثانیه بعد درست میشه دوباره بعد چند دقیقه ایست میکنه...واسه بازی و گشت و گذار در اینترنت هم این اتفاق میفته...نمیدونم مشکل از کجاست
دست دوم . نو که این سری تولید نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جان ! این پردازنده رو باید از سیستم جدا کنید و پردازنده فنوم را نصب کنید .
شما رم باس 1600 هم بگیرید در کنار این رم خودتون . سرعتش کم میشه و میشه 1333
هاردت فکر کنم وسترن گرین باشه . اگر وسترن گرین این صداها به خاطر روشن وخاموش کردن هارد هست . این هارد برای آرشیو اطلاعات ساخته شده و عملکرد بسیار ضعیفی به عنوان هارد نصب ویندوز داره .
همین انجمن و اینترنت رو بگردی . خیلی ها با همین هارد مشکل داشتند و مجبور شدن یک هارد برای نصب ویندوز تهیه کنند .
ashkan4030 (09-07-16)
خب پس با این دو هسته ای که خودم دارم چی کار کنم..اگه فنوم 4 رو بخرم حیفه این خاک بخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد یه سوال مگه ویندوز 64 بیتی مخصوص لپ تاب نیست؟یعنی الان من روی کیسم و این سیستم pC میتونم ویندوز 64 بیتی نصب کنم؟
بله وسترن گرین دارم..هیچ راهی یعنی نداره که یکم عملکردش بهبود بخشیده بشه؟
اون رو نمیدونم حیفه یا نه .باید بفروشیدش
خیر ویندوز 64 بیت برای لپتاپ نیست
خیر چون برای این کار طراحی نشده . تو ایران متاسفانه اطلاع رسانی درستی نشده و فروشندگان هم اکثر در جریان نیستند .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks