aadam (19-01-10)
کاربر شهرسختافزار
aadam (19-01-10)
آره میشه دلیل اینم که 1066 شناسایی شده به خاطر اینه که سرعت پیشفرض برای کنترل کننده رم که توی پردازنده شما قرار گرفته 1066 و هرچی بالا تر از اون اورکلاک در نظر گرفته میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MARINE برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aadam (19-01-10), MARINE (17-01-10), MicroSystem (17-01-10)
کاربر شهرسختافزار
اگه من خواسته باشم به صورت دستی این کار و انجام بدم مشکلی پیش نمیاد به خوام باس رم رو 1333 قرار بدم مثلا 1066 باشه آیا تو سرعت و کارایی سیستم تاثیری نمیزاره خوب باید چی کار کنم راه کار مناسب چی هست.
aadam (19-01-10)
راستش من اینرا از 1066 روی مادر برد خودم بردم روی 1600 گذاشتم اتفاقی نیفتاد . بهترین کار هم فکر کنم استفاده از memory Multiplier باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MARINE برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه کامپیوتر بوت نشد هم بیوس را پاک کنی مشخصات میشه مثل اولش
کاربر شهرسختافزار
دوستان این کار به صورت دستی افزایش فرکانس رم باعث اسیب زدن به Cpu نمیشه
aadam (19-01-10)
عضو VIP شهرسختافزار
داخل بایوس به تب AI TWEAKER برو و گزینه AI Overclock Tuner رو برابر XPM قرار بده تا بتونی از Extreme Memory Profile استفاده کنی .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از این کار یک گزینه اضافه میشه و اجازه انتخاب 2 پروفایل رو داری هر کدوم از اون پروفایل ها مشخصات بهتری داشتن اون رو انتخاب کن .
با این کار با هیچ مشکلی رو برو نمیشی .دوستان این کار به صورت دستی افزایش فرکانس رم باعث اسیب زدن به Cpu نمیشه
قربانت - نیما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
aadam (19-01-10), AMD>INTEL (18-01-10), love_pc (18-01-10), MARINE (18-01-10), reza76622201 (19-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
نیما جان آقا
قسمت Extreme Memory Profile غیر فعال هست باید چی کار کنم
بعد برنامه EPU هم غیر فعال شده است.
با تشکر
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks