Amin Boy 20 (06-09-08), murizaki_2000 (06-09-08)
کاربر شهرسختافزار
این لینک را امتحان کنید ببینید میشه یا نه؟!
http://www.cpuid.com/download/cpuz_147.zip
در مورد مشکل شما با رمتون:
من دقیقا همین مشکل را با مادربرد IX38 QuadGT و پردازنده E8200 داشتم که در اون باس رم (OCZ Platinum) روی 667 ست شده بود! در حالیکه باید 1066 می بود!
کاری که من کردم این بود که به صورت دستی باس پردازنده و باس رم را طوری تنظیم کردم (از طریق تنظیمات ضریب رم در بایوس) که رمها به باس کاری حدود 1000 رسیدن! (البته من هیچگونه اورکلاکینگی رو باسها و فرکانس CPU انجامم ندادم!)
باتشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Amin Boy 20 (06-09-08), murizaki_2000 (06-09-08)
اینم شات از Cpu کاملا قاط زدم
mem 3.jpg
کاربر شهرسختافزار
این که فرکانسش 2 گیگا هرتزه!!!
کاربر شهرسختافزار
البته ایشون مشکلشون با باس رم هست و میخوان در حالت موثر اونو روی 1333 ست کنن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Michael Ropy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من مشکل با تنظیم دستی ضریب رم کاملا حل میشه اما شما برای اطمینان یه شات هم از تب SPD بزارین.
باتشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Amin Boy 20 (07-09-08)
|
|
این هم SPD
spd.jpg
نوکرتم
چطوری بصورت تنظیم دستی حلش کنم
تازه فرکانس CPU هم که باید 3.16GHZ باشه اما 2000 که
اصلا کاملا قاطی کردم خفن
کاربر شهرسختافزار
مسئله فركانس پردازنده كه مسئله مهمي نيست اين تكنولوژي خود اينتل هستش كه در اون مياد در زمان هاي بيكاري با كاهش ضريب مولتي فركانس رو مياره پائين تا دما كاهش پيدا كنه و عمر پردازنده بيشتر بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amin Boy 20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
براي تنظيم به صورت دستي هم شما بايد از تو بايوس تنظيمات مربوط به رم رو انجام بدين
Amin Boy 20 (22-11-08), murizaki_2000 (07-09-08)
CPU مشکلی نداره....اون Core Speed هم سرعت هر هسته CPU بر حسب MHz رو نوشته نه خود CPU که انتظار داری 3.16GHz باشه...مثلا مال خودم Core Speed 1200 MHz ولی فرکانس CPU 2.2GHz...پس از اون لحاظ مشکلی نیست...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amin Boy 20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Amin Boy 20 (22-11-08)
ببخشید میشه در مرود رابطه فرکانس کاری پردازنده با تعداد دستوالعمل های قابل اجرا در یک ثانیه در پردازنده و همچنین ضرایب مالتی پلیر مرسوم و مورد استفاده در cpuهای اینتل و نقش آنها در کاهش دما بیشتر توضیح بدید؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shahab_blaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه وقت داشتید در رابطه با اینکه چطور فرکانس کاری CPU اهمیتی نداره هم توضیح مختصری بدید بد نیست!
آخرین ویرایش توسط N0m@d در تاریخ 07-09-08 انجام شده است
Amin Boy 20 (22-11-08)
کاربر شهرسختافزار
تو خانواده اينتل اين تكنولوژي استفاده ميشه كه در مواقع بيكاري مياد و ضريب مالتي پردازنده رو كاهش ميده تا فركانس كاهش پيدا كنه اين چند تا مزيت داره افزايش عمر پردازنده - كاهش مصرف برق - كاهش دمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و بعد در زمان لود 100 درصد فركانس هم افزايش پيدا ميكنه با تغيير ضريب مالتي
ضريب مالتي يه ضريب هست كه با ضرب اون در bus speed فركانس پردازنده رو ميسازه
مثلا 200*13.5 =2700 كه فركانس پردازنده هستش
حالا تو پردازنده هاي اينتل هر پردازنده 2 تا ضريب داره (تو بعضي از ندل هاش) مثلا Q6600 ضرايبش 9 و 6 هست
تعداد دستور العمل ها با فركانس فرق داره
هر چي تعداد دستور العمل ها در واحد ثانيه بيشتر بتونه پردازنده انجام بده قدرت پردازنده بالاتر ميره
اينتل تو خانواده پنتيوم 4 اومد فركانس رو بالا برد و تعداد دستور العمل ها رو تغيير نداد شما ميبيني تو اون خانواده ما تا فركانس 3.6 هم داشتيم ولي عملا قدرتي نداشت
در خانواده core اومد فركانس رو كاهش داد ولي تعداد دستورالعمل ها در واحد زمان رو افزايش داد
فركانس تاثير داره ولي نه وقتي توان محاسبه پائين باشه
مثلا فركانس 3.6 رو در نظر بگير كه توان محاسبه 10 دستورالعمل رو داره حالا اگه فركانس 2.4 باشه و بتونه 20 دستورالعمل رو محاسبه كنه كدوم بهتره مثلما دومي
Amin Boy 20 (22-11-08), N0m@d (08-09-08)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks