Mr.Mohamad (14-01-15)
باید دنبال یک فن براش باشی مثل DEEPCOOL VGA Cooler V95برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موقتا یک فن 8 نزدیک گرافیک بگذار مستقیم بهش بزنه
Mr.Mohamad (14-01-15)
از راهنمایی های شما متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید این سوال رو می پرسم. تو سایت لیون رفتم محصول رو دیدم. اما تو لیست کارت های گرافیک ، اسم کارت گرافیک من نبود.
این حتما نصب میشه دیگه آره؟
GeForce XFX 210
210 با 240 تو لیست هست فرق ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mr.Mohamad (15-01-15)
سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا امید یک مشورتی میخوام با شما بکنم
من اگر بخوام یک کارت گرافیک جدید بخرم با توجه به مشخصات سیستم من، چه کارت گرافیکی باید بخرم؟
پاور: 530 green
مادربورد: ASUS P5P41T LE
کارت گرافیک: GeForce 210
سی پی یو: Pentium(R) Dual-Core CPU E5700 @ 3.00GHz 3/00 GHz
رم: دو تا دو گیگ پتریوت
|
gigabyte 630gtبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حدود 240
---------
Zotac GT630 2GB
Mr.Mohamad (20-01-15)
ممنون از شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد من فکر کنم تا 8 گیگ رم و CPU تا 2 یا 4 هسته ای رو ساپورت میکنه.
اگر رم 8 گیگ بخرم و CPU رو هم عوض کنم، باز همین کارت گرافیک رو پیشنهاد میدید؟
بودجت چقدرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mr.Mohamad (20-01-15)
والا الان زیاد بودجه ندارم. اما بهمن ماه کنکور ارشد میدم و دوباره میرم سر کارم. الان تو مرخصی بدون حقوقم تا وقتی کنکور بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داستان میگی برادر. محدوده بودجه رو بگو .
M3RS4D 50062 (20-01-15), Mr.Mohamad (20-01-15)
در حال حاضر 300 میتونم هزینه کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما شما پیشنهاد رو بر فرض این بگید که من رم 8 و CPU جدید خریده باشم.
چون ماه دیگه تا عید میتون تا 4 الی 5 تومن هزینه کنم
آخرین ویرایش توسط Mr.Mohamad در تاریخ 20-01-15 انجام شده است
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks