عزیزم پس برای چی میخواین تک هسته ای بشناسه ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
عزیزم پس برای چی میخواین تک هسته ای بشناسه ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از عماد جان پرسیدم که چطور یک هسته را میشه Disable کرد گفت تاپیک بزن تا بررسی کنیم.
با تشکر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
عزیزم کاری به اون ندارم میگم چه کاربردی برای شما داره ؟ میخوام کاربردتون را بدونم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
कभी हार
عزیزم کاری به اون ندارم میگم چه کاربردی برای شما داره ؟ میخوام کاربردتون را بدونم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
آخه من تعجب کردم که چطور میشه این کار را انجام داد !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و میخواستم بدونم که چه فرقی هم با تک هسته ای ها داره و چقدر در اور تاثیر داره !
با تشکر .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
آهان پس قضیه اورکلاک هست ! من فکر کردم برای گیم میخواین که مثلا SMP پشتیبانی نمیکنه ! برای اورکلاک فکر نمیکنم توی خود اورکلاک نتیجه خاصی بتونید بدست بیارید اما برای تست گرفتن بستگی به نرم افزار تست داره که چه جوری تست میگیره ! برای نرم افزار تست فکر کنم میتونید از طریق ویندوز غیر فعال کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
Overclocker (28-06-08)
توی AMD Phenom این کار به آسونی انجام میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حتی شما میتونی از تو ویندوز با نرم افزار OVERDRIVE ساخت شرکت AMD جدا جدا هر هسته رو OVER کنی.
™Ali (16-07-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks