Mehrdad.A 88 (30-10-17)
چیپ شبکه را از تو بایوس غیر فعال کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (30-10-17)
غیر فعال کردم ولی بازم نشد، اگر باتری cmos رو در بیارم تاثیر داره ؟
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
بعید میدونم ولی میتونی تست کنید . اگر کارت لن هم کار نمیکنه . احتمال داره مشکل از خود مادربرد باشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (30-10-17), Mehrdad.A 88 (30-10-17)
تاثیری نداشت، مشکل از کجاست ؟ خیلی عجیبه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با Hirensboot هم تست کردم اونجا وصل نشد.
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
من احساس میکنم . بعضی از مسیرهای pcie برد شما کار نمیکنه . کارت شبکه هم تو از pcie استفاده میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (30-10-17)
آنتی ویروس روی سیستم ندارید؟ شاید فایروال اترنت رو بلاک کرده
Mehrdad.A 88 (30-10-17)
نمیدونم، اصلا همچین چیزی ممکنه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark.Side برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله، ممکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول از تنظیمات خود آنتی ویروس، بخش فایروال رو چک کنید.
اگر مشکلتون حل نشد برید قسمت Ethernet Properties ببینید گزینه ای مثل Personal Firewall یا همچین چیزی هست یا نه
اگر بود تیکشو بردارید.
|
یک کارت وای فای PCIe گرفتم و تا الان که جواب داده، پس یعنی خطوط PCI سالمه ؟
توی ویندوز لایو هم تست کردم اما کابل اترنت باز هم شناسایی نشد !
بله البته عرض کردم بعضی از مسیرهابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (01-11-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks