یکم بی انصافی می کنید 6400 واقعا قوی هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر نکن مطمعن باش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من چی گفتم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
گفتم که اگه یه اور کوچولو بهش وارد کنی دیگه کل CPU های AMD را له میکنه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا من در این حالت به شما قول میدم که قدرتش از اونم بیشتره :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
333*9=3000MHz با این اور !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
یکم بی انصافی می کنید 6400 واقعا قوی هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
من خودم طرفدار اینتل هستم ولی بعضی از دوستان زیادی بی انصافی می کنند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته ولی اوور 6600 یکم مشکل سازه چون خودش 105 وات مصرف داره اگر همون قدر کوچولو که شما می فرمایید اوورکلاک بشه مقدار مصرفش میاد روی 150 وات یعنی 45 وات بیشتر 43 درصد حرارت تولید شده بیشتر از استاندارد این اوورکلاک کوچولویه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دقیقا مصرفی اضافه تر برابر با اوورکلاک E2200 تا 3300 مگاهرتز
mamad64 (09-08-08), Mehdi_Full (25-07-08)
عضو VIP شهرسختافزار
خب تو بیشتر این تست ها که Phenom 9850 از دو مدل نام برده شده اینتل ضعیف تر ظاهر شده ! به نوشته زیر چارت ها توجه کنید :Lower is betterبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد Power consumption مدل Q6600 هم میشه اینطور استنباط کرد ... ولی تجربه نشون داده که میشه با فن استوک تا حدود فرکانس 3GHZ به صورت کاملا پایدار اورکلاکش کرد .
آخرین ویرایش توسط Mahdi_Moosavi در تاریخ 25-07-08 انجام شده است
.
.
....
......
Overclocker (25-07-08), PCminister (25-07-08)
کاربر شهرسختافزار
اولا تو اغلب تست ها 9850 با 9300 رقابت نزدیکی داشتند
دوما تازه 9950 سر شونه
اینم ماله 9850 و 6600 هستش
http://legionhardware.com/document.php?id=735
کاربر شهرسختافزار
بابا از چند نفر که در جریان کارای من کامل بودند بپرسید که AMD میخواست بگیره یا نه ؟!
من حدود یک هفته هر چی تحقیق کردم به نتیجه نرسیدم که بتونم AMD بخرم چون واقعا ضعیف عمل میکنه ! تو 2 هسته ای که اصلا حرفشو نزن من تا دلت بخواد بنچشو دیدم همش کم اورده !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من تو مجله ها هم دیدم که گفته بود AMD به کجا میرود آهسته !
و تمام 4 هسته ای ها را با 4 هسته ای های اینتل مقایسه کرده بود که کم اورده بود !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وگر نه من خودم قرار بود AMD بگیرم پس چرا نگرفتم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من رفتم یه مین P5Q-E گرفتم و یک Q6600 و پول دستم بیاد کولر میخرم بعد اورشو تو فروم میزارم تا همه حالشو ببرن !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضی از دوستان یه جور صحبت میکنن که هرکس ندونه راجع به AMD یه فکرای بد میکنه
دوست عزیز اگه Q6600 با فن استاک 3.0 گیگاهرتز اور میشه AMD Phenom 9850 BE با فن استاک 3.5 گیگاهرتز اور میشه بدون اینکه زیاد داغ کنه چون من به تازگی خریدم.
اینم عکسش که یکم اور شده تازه هر هسته رو میشه جدا جدا اور کرد!!!!!
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamad64 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین دوباره دوامون میشه بیخیال شو همه میدونند که AMD چه گ......ی هست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 09-08-08 انجام شده است
آدم وقتی کم میاره دعوا راه میندازهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .در ضمن یه جور تایپ کن که احترامت نگه داشه بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
در ضمن تو خودت رو همه حساب نکن چون من خودم تو پاساژ ایرن مغازه دارم.هفته ای کمه کم 50 تا CPU AMD می فروشم یعنی اونا جزو آدم نیستن که AMD می خرن.
آخرین ویرایش توسط mamad64 در تاریخ 09-08-08 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks