منم اینتل رو انتخاب میکنم .چون در زمینه 4 هسته ای اینتل خیلی باتجربه تره و cpu هاش از نظر کارایی خیلی خوبه...
منم اینتل رو انتخاب میکنم .چون در زمینه 4 هسته ای اینتل خیلی باتجربه تره و cpu هاش از نظر کارایی خیلی خوبه...
:My Nickname®ângê®
Overclocker (24-07-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Â L I برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب اگه یکم تحقیق کنی متوجه میشی که 2 هسته ای های AMD هم حرفی واسه زدن ندارن !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب بحث روی 4 هسته ای بود نیازی ندیدم بحثو به 2 هسته ای بکشونم! بله من قبلا تحقیقامو کردم! 2 هسته ای های اینتل عالیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
:My Nickname®ângê®
کاربر شهرسختافزار
یکم بی انصافی می کنید 6400 واقعا قوی هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اولا تو اغلب تست ها 9850 با 9300 رقابت نزدیکی داشتند
دوما تازه 9950 سر شونه
اینم ماله 9850 و 6600 هستش
http://legionhardware.com/document.php?id=735
کاربر شهرسختافزار
بابا از چند نفر که در جریان کارای من کامل بودند بپرسید که AMD میخواست بگیره یا نه ؟!
من حدود یک هفته هر چی تحقیق کردم به نتیجه نرسیدم که بتونم AMD بخرم چون واقعا ضعیف عمل میکنه ! تو 2 هسته ای که اصلا حرفشو نزن من تا دلت بخواد بنچشو دیدم همش کم اورده !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
من تو مجله ها هم دیدم که گفته بود AMD به کجا میرود آهسته !
و تمام 4 هسته ای ها را با 4 هسته ای های اینتل مقایسه کرده بود که کم اورده بود !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وگر نه من خودم قرار بود AMD بگیرم پس چرا نگرفتم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من رفتم یه مین P5Q-E گرفتم و یک Q6600 و پول دستم بیاد کولر میخرم بعد اورشو تو فروم میزارم تا همه حالشو ببرن !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضی از دوستان یه جور صحبت میکنن که هرکس ندونه راجع به AMD یه فکرای بد میکنه
دوست عزیز اگه Q6600 با فن استاک 3.0 گیگاهرتز اور میشه AMD Phenom 9850 BE با فن استاک 3.5 گیگاهرتز اور میشه بدون اینکه زیاد داغ کنه چون من به تازگی خریدم.
اینم عکسش که یکم اور شده تازه هر هسته رو میشه جدا جدا اور کرد!!!!!
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamad64 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین دوباره دوامون میشه بیخیال شو همه میدونند که AMD چه گ......ی هست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 09-08-08 انجام شده است
دوستان عزیز ...
لطفا رعایت کنید. چنین تاپیک هایی که به بحث و جدل کشیده می شن نه تنها اطلاعاتی اضافه نمی کنن بلکه دوستی ها و احترام موجود بین کاربران را هم از بین می برن .
لطفا به این موضوع دقت کنید که ما اینجا هستیم برای بحث فنی و نه جنگ و جدل .
ممنون
پی نوشت : در صورت ادامه , تاپیک قفل خواهد شد .
Overclocker (11-08-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks