مادربردتون چی برندی و چه مدلی هست . شاید نیاز باشه درایور رو اپ دیت کنید . پیشنهاد میکنم به شرکتی که اینترنت گرفتید تماس بگیریدشاید تنظیماتی لازم باشه
مادربردتون چی برندی و چه مدلی هست . شاید نیاز باشه درایور رو اپ دیت کنید . پیشنهاد میکنم به شرکتی که اینترنت گرفتید تماس بگیریدشاید تنظیماتی لازم باشه
کاربر افتخاری
ممنون. P35 DS3L GIGA هست...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما نمیدونید از کجا باید نصبش کنم؟؟؟
خودم اینو پیدا کردم اما ببین اخرش چی میگه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این اولشه...خودشه؟؟؟باید همین رو نصب کنم؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم اخرشه...نمیدونم انگاری ارور میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نگاه کنی روش میبینیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
این درایور وایرلس هستش. مودمتون wıreless هستش؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مراحلی که آقا وحید گفتن رو طی کنید. معمولا درایور کارت شبکه توی فولدری به اسم LAN یا Network داخل CD مادربورد هستش
آخرین ویرایش توسط Don_Corleone در تاریخ 17-08-09 انجام شده است
AMD FANATIC
arven_andomil (17-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks