مهدی بهادرفر (20-11-14)
سید جان دمای cpu شما که نرمال بود.زیر 40 درجه . این دوستمون یکبار فن رو بازکنند و خمیر خوب بزنند دماشون از این هم کاهش پیدا میکنند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (20-11-14)
کاربر شهرسختافزار
Wprime اجرا نمیشه...از دو تا سایت دانلود کردم ولی اجرا نمیشه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iSteve برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
حلا چیکار کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط (((ساسان))) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما یه لینک خوب ندارید بزارید
|
|
کاربر شهرسختافزار
این یه شات با Core temp:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
در حالت عادی اینه...وای به حال 100 درصد Usageبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط (((ساسان))) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط (((ساسان))) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان که دماش خوبه و هیچ مشکلی نداره... با یک نرم افزار cpu رو بذارید زیر لود صددرصد و سپس ببینید دما چطور میشه. اگه Wprime اجرا نشد میتونید نرم افزارهایی مثل Super pi استفاده کنید.
http://downloads.hwbot.org/downloads...rks/wPrime.exeبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط (((ساسان))) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط iSteve در تاریخ 20-11-14 انجام شده است
(((ساسان))) (20-11-14), AMD>INTEL (20-11-14), mehrdad_ab (21-11-14)
دمای idle کاملا نرمال و مناسبه . اگر تو حالت load به 60 برسه جای نگرانی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط (((ساسان))) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (20-11-14)
کاربر شهرسختافزار
امید جان من که مغزم هنگ کرده...تو رو خدا منو ریستارت کن....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه چه جوری دماش از 60 میرسه به 30....؟
کاملا طبیعی هست . وقتی فشار 100 % بیاد این مقدار افزایش طبیعی هست . پردازنده های جدید اگر به درجه حداکثر برسند . خاموش میشوند.پس جای نگرانی ندارد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط (((ساسان))) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتی پردازنده های هم مدل هم ممکنه اختلاف دما داشته باشند . همچنین مادربرد با مادربرد دمای پردازنده فرق میکند. جای نگرانی نیست به هیچ وجه
iSteve (20-11-14), mehrdad_ab (21-11-14), مهدی بهادرفر (20-11-14)
امید جان....مال منم رو لود میره رو 65....65 جوش نیست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امید جان واسه خودت چه جوریه؟ این مسیله مغز همرو منفجر کرده...
یه شات از مال خودت میزاری(چون شما کاربر هرفه ای هستی میگم)
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
(((ساسان))) (20-11-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اینجا دارم از 98 درصد Cpu استفاده میکنم...:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توضیح بالا رو برای مورد شما هم بود. اگر زیاد حساسیت دارید . باید کمی هزینه کنید و یک کولینگ خوب بگیرید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده من مثل پردازنده شما نیست . در ضمن تاپیک برای حل مشکل دوستمون هست . شات coretemp من چه مشکلی رو حل میکند ؟
به نظر من دمای این پردازنده با توجه به دمای idle کاملا نرمال میباشد .
- - - Updated - - -
این دما با توجه به فن استوک طبیعی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط (((ساسان))) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(((ساسان))) (20-11-14), atisoc0936 (21-11-14), iSteve (20-11-14), mehrdad_ab (21-11-14), seyed mamali (20-11-14), مهدی بهادرفر (20-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks