بعید میدونم تاثیر خیلی زیادی داشته باشه . ولی به هر حل امتحان کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط elieng برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فعلا شرایط تعویض هاردو ندارم متاسفانه.بهتر نیست ویندوزو به 7 تغییر بدم تا حداقل یکم سبک بشه؟چون اون موقع هنگ نداشت
بعید میدونم تاثیر خیلی زیادی داشته باشه . ولی به هر حل امتحان کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط elieng برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
elieng (08-08-15)
برا بکاپ گیری از اطلاعات هاردم چ نرم افزاری خوبه؟
آخه در این مورد اطلاعات زیادی .ندارم.بعد وقتی بکاپ گرفتم هاردو فرمت کنم بکاپ نمیپره؟چجوری هست اصلا؟
ببخشید یه سوال داشتم.من نرم افزار های گرافیکی و سه بعدی مث فتوشاپ و مایا کار میکنم.با این اوصاف همون بلو مشکلو حل میکنه یا باید بلک بگیرم؟
|
بلک بگیرید بهتر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط elieng برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در برتر بودن بلک که شکی نیست ولی میخواستم ببینم با این کارا و این اطلاعات سیستم آیا بلو هم مشکل منو حل میکنه؟
الان تفاوت قیمتی خیلی زیاد نیست . با بلو هم کار شما راه میوفته ولی ارزش داره بلک بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط elieng برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
elieng (03-09-15), M3RS4D 50062 (04-09-15), nima_hl (03-09-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks