والا تک تک میزنم
پک سولیشن چی هسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا تک تک میزنم
پک سولیشن چی هسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
برنامه رو حتما با کرک کاملا فعال کن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir@1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پک سولیشن یک پک نرم افزاری است که همه نرم افزارهای درایور رو روی سیستم نصب میکند .
حجمش بالاست فکر ۸ گیگ باشه.
تو وب سرچ کنی پیدا میشه .اگه گرفتی ورژن جدیدش رو بگیر.
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
آخرین ویرایش توسط alibahman47 در تاریخ 16-10-16 انجام شده است
amir@1 (16-10-16)
amir@1 (16-10-16)
جدا از پک سولیشن و اینا
من باید اخرین نسخه درایور گرافیکم رو از amd دانلود کنم یا gigabyte?
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alibahman47 (16-10-16)
اون درایوری که دادم آخرین درایور با تایید مایکروسافت هست که تازه منتشر شده . فقط حتما دایور قبلی را با ddu حذف کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir@1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alibahman47 (16-10-16), amir@1 (23-10-16)
سلام
intel management engine interface
چیه؟
قدیما هرکاری کردم نصب نشد و کلا نصبش نکردم
جزو درایور های روی دی وی دی مادربردمه
چیکار بکنم نصب بشه؟
|
بله باید نصب بشه در پلتفرم های جدید اینتل در عملکرد سیستم بسیار موثرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir@1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alibahman47 (24-10-16), amir@1 (23-10-16)
خوب اگه میتونستم نصب میکردم اگه میشه راهنمایی کنید چطور نصبش کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alibahman47 (24-10-16), amir@1 (25-10-16)
مرسی
با انجام این کار هم مشکلم برطرف نشد :(
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks