این شماتیک خیلی به درد بخور بود..داستان صدارو فهمیدم چی شد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این شماتیک خیلی به درد بخور بود..داستان صدارو فهمیدم چی شد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
فایل بایوس که شما لینک دادین از مال خودم جدیدتر بود ..آپدیت کردم..مشکل حل نشد..بوق ارور گرافیک میزنه..و تصویر نمیده..ولی جالب اینجاست که از صدای لوگ آن سیستم که از اسپیکر پخش میشه..متوجه شدم که ویندوز بالا میاد..یعنی سیستم ران میشه..سی پی یو هم روی الایت اچ 61 تست شد و از خروجی انالوگ تصویر داد..مشکلی نداشت..حالا فقط مونده یه مونیتور ببرم خونه پورت آنالوگ مادربرد خودمو تست کنم..چون اچ دی ام آی و دی وی ای هیچکدوم تصویر ندادن..انالوگ هم البته به دردم نمیخوره چون بایو به یه تلویزیون 46سامسونگ سری 8 وثل شه و کیفیت مهمه برام..دوستان و اساتید عزیز لصفا کمک...
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
به نظر میاد پورت خروجی مادربردت مشکل داشته باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gladreall برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب با corei 5 جواب داد امتحان کردم...من فکر میکنم همه قطعات سالم باشن..چون با تستای دیشب دیگه قطعه ای نمونده که جای دیگه و با قطعات دیگه تستش نکرده باشم..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مورد شما خیلی عجیبه . چون 620 با برد شما سازگاره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gladreall برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با عرض سلام و خسته نباشید
من یه مادر برد دارم روشن میشه ولی صفحه بالا نمیاد کامپیوتر کار میکنه ولی صفحه نمایش سیاهه . مشکل از مانیتور و کابلشم نیست واسه اینکه سالمه . پاورشم سالمه - اسلت گرافیکم تمیز کردم - اسلت رمو تمیز کردم - گرافیکشم عوض کردم ولی صفحه نشون نمیده - باتری مادر برد هم در آوردم - سی پی یو هم داغ میکنه چیپ شمالی هم داغ میکنه نه به اون اندازه که دستو بسوزونه - خواستم ببینم میتونه مشکل از اسلت گرافیک باشه البته وقتی گرافیکو رو اسلتش میذارم صفحه ی no signal میره - ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید ببینم مشکل از چی میتونه باشه
باتشکر
]
آخرین ویرایش توسط 3422 در تاریخ 22-01-15 انجام شده است
|
تاپیک ایجاد کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3422 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (22-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks