سعی کن دمای 2 پل (Northbridge) و (Southbridge) رو بیاری پایینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سعی کن دمای 2 پل (Northbridge) و (Southbridge) رو بیاری پایینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mahdi_Moosavi (17-04-08), Olesius (20-04-08)
میشه شما بگید این مورد چه ربطی به دمای سی پی یو داره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده خدا اور نکرده که دماش بره بالا + من دمای پل هام توی اور کردن یک سی پی یو 2.8 تا 4.7 حدودا 38 میشه به نظرت زیاده ؟ دمای بدن من از درجه حرارت پل های مادبرد بیشتره عزیز
ولی بازم دستت درد نکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (18-09-08)
عضو VIP شهرسختافزار
خب سوال این دوستمون هم از اول درباره دمای NB بود دیگه !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی امیر دمای این NB مادربوردت خیلی پایینه !! اونم رو اون FSB !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فن گذاشتی رو NB ؟؟
با AI SUITE یه شات میزاری ؟!
آخرین ویرایش توسط Mahdi_Moosavi در تاریخ 17-04-08 انجام شده است
.
.
....
......
javadshahvand (17-04-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT Crew
ممنون از همهء دوستان به خاطر راهنمایی هایی که کردن...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش من تونستم دمای مین رو تا 35 درجه پایین بیارم... که فک نمی کنم زیاد بد باشه. فقط می خوام تا اونجا که میشه پایین بیارم تا واسه اور cpu مشکلی نداشته باشم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن طبق راهنمایی MICRON عزیز QFAN رو خاموش کردم که خیلی مفید بود...
تنها جایی که زیاد گرم میشه پل شمالیه که اگه نتونم تا 32-33 پایین بیارمش میخوام یه فن واسش نصب کنم...
به هر حال از همتون ممنونم... ببینم چی کار میکنم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Olesius در تاریخ 20-04-08 انجام شده است علت: اصلاح دمای مین بورد
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks