hashem65 (04-04-10)
لطفا این پست رو بخونید شاید مشکلتون حل شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hashem65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php/30372-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-(%D9%81%D9%88%D8%B1%DB%8C)?p=197315&viewfull=1#pos t197315
لطفا اگر با ارت مشکل سیستم حل شد محدوده مکانی خودتون رو بهم بفرمائید
hashem65 (04-04-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام اینم تست کردم جواب نداد من مشهدم رضا شهر از کامپیوتر 2000 خریدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (05-04-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
به نظرتون تو این 6 ماهه کثیف شده ؟ با اسپری مشکلش حل میشه؟
کاربر شهرسختافزار
سلام اینم نشد واقعا راهی نداره ؟ من که موندم بخدا.
کاربر شهرسختافزار
آره تست کردم موقعه که می خواستم برای سیم به زمین تست کنم کلا آوردمش بیرون.
|
|
کاربر شهرسختافزار
عزيز به احتمال خيلي زياد شما يا پاورتون مشکلات ولتاژي يا جرياني مقطعي داره و يا مادربوردتون مشکل داره که بلافاصله نمايان نميشه. اگر مطمئن هستيد از پاور نيست(با يه پاور ديگه امتحان کرديد و يه رم ديگه هم روش گذاشتيد و مشکل حل نشده) وقتي مي بريد مرکز گارانتي بايد بهشون بگيد که Restart کاملا تصادفي و شانسي در زمانهاي نامعلوم رخ مي ده.
از نظر ظاهری مادربرد تاب بر نداشته ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks