خیلی از رم ها این مشخصات رو ندارند و مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hoshang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
من با برنامه cpu-z داشتم مشخصات سیستم خودمو چک می کردم دیدم در قسمت منوی بالا در قسمت spd سریال نامبر و حتی week/year کلا غیر فعال هست اگر به این صورت باشد آیا مشکلی در سیستم وجود دارد.
2016-08-16_095327.jpg
ممنون می شوم راهنمایی کنید
با تشکر از شما
|
خیلی از رم ها این مشخصات رو ندارند و مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hoshang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hoshang2 (16-08-16)
با تشکر از جواب سریع شما عالی بود مهندس جان
خواهش میکنم گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hoshang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hoshang2 (16-08-16)
ببخشید یک سئوال دیگر هم داشتم اگر در عکس بالا دقت کرده باشید در قسمت max bandwidth هم عدد 2133 مگاهرتز خورده است و هم 1066 خواستم بدونم که دستگاه من 1066 رو در حال حاضر دارد ساپورت می کند یا 2133 را دارد ساپورت می کند
و یک سئوال دیگر هم داشتم رم های من تا 3200 مگاهرتز را ساپورت می کند آیا راهی هست که این عدد را ساپورت کند سی پی یو دستگاه من i5 6600k هست ممنون می شوم راهنمایی کنید
با تشکر از شما
در رم های DDR اون 1066 ضربدر 2 میشه و همون 2133 میشه . ذات رم های DDR همین هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hoshang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hoshang2 (16-08-16)
|
ممنونم از پاسخ شما یعنی رمهای من دارن 2133 را ساپورت می کنن؟
بدون XMP روی 2133 هستند . با فعال کردن XMP رمتون روی 3200 کار میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hoshang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hoshang2 (16-08-16)
ممنونم عزیزم باید برم توی بایوس این کارو بکنم خیلی ممنونم که راهنمایی کردید استاد عزیز
فقط می توانید آموزش آپدیت مادربرد asus z170-a را بگذارید یا حتی لینک آنرا به من بدهید تا من مادربرد خودم را bios ش را آپدیت کنم
با تشکر از شما دوست عزیز
برای اپدیت بایوس شهر سخت افزار آموزش کاملی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hoshang2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آموزش کامل آپديت بايوس انواع مادربردها (نسخه جدید)
hoshang2 (16-08-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks