بایوس رو اپدیت کنید شاید تغییری مشاهده کنید . بردتون خیلی قدیمیه .
همانطور که تصویر پیوست نشان میدهد، قسمت Fans PWM برای من وجود ندارد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممکن است بگویید پس سیستم من دارای این قابلیت نیست. جواب این است که مادربردهایی که دارای سوکت 4پین برای فن هستند،دارای این قابلیت هستند. پس مشکل باید در جای دیگری باشد.
شما فکر میکنید مشکل از کجاست؟
سیستم عاملت چیه و 32 بیته یا 64برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط غبار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز 7 آلتیمت 32بیت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایاس دارای آخرین فیرمور است یعنی 0413.
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط غبار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فن رو باید به 4 پین وصل کنی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از قسمت cpu fan speed باید دور فن رو تعیین کنی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه همه کارهایی که لازم بود رو انجام دادی نشد ببین می تونی اون قسمتی که نوشته 12v voltage رو دست کاری کنی
اگه می شه در قسمت temperature دما رو نوشته شما ولتاژ رو کم کن مثلا بزار روی 9v ببین دمای سی پی یو و سرعت فن چه تغییری می کنه دیگه از 7v هم نباید کمتر بزاری (این کار رو با احتیاط انجام بده و عدد ها رو یکی یکی کم کن اگه بایوس این اجازه رو می ده)
چیپست رو هم آپدیت کن اگه نکردی
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 05-07-16 انجام شده است
1. در پست #23 که خودم به 4پین اشاره کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2. نه عزیز CPU Fan Speed چیزی برای تغییر ندارد. همانطور که برایتان در پستهای قبل گفتم CPU Q-Fan Control باید Enabled شود. وقتی این فعال میشود سه گزینه داری: Optimal، Silent Mode، Performance Mode. در تصویر پیوست نگاه کن من گذاشتم روی Silent Mode. ولی فن روی 2500 میچرخد.
3. ولتاژها را فقط میتوان به Ignored عوض کرد. اگر این انتخاب شود فکر کنم اثرش این خواهد شد که دیگر ولتاژها را مانیتور نخواهد کرد.
4. مسألهی مهمی وجود دارد: با بار 2-3درصد روی سی پی یو، و دور 2500، دما روی 33-35 درجهی سلسیوس است.
آیا برای حفظ این دما نیست که با 2500 میچرخد؟
آیا اگر موفق شویم و دور را بیاوریم پایین، دما در حد سالم خواهد ماند؟
آیا جای سؤال نیست که پس چرا با 2500 نمیتواند از این خنکتر کند؟
آیا توانایی این فنهای 775 همین قدر است؟
اقلیتی از فنها چهارسیم و دارای قابلیت PWM هستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلاً Notus 100 PWM که لینکش را ذیلاً میآورم چطور است؟
Green Notus_100_PWM Fan
غبار (09-07-16)
آیا Green Notus_100_PWM Fan هم صدایش بسیار کم است و انتخاب بسیار خوبی است؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله بالا عرض کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط غبار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks