1 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: عدم کنترل بر سرعت فن
نقل قول:
همین الان آموزشش رو می ذارم
...
در نرم افزار CPUID HWMonitor قسمت فن ها رو به صورت زیر نشون میده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این نرم افزار رو من سریالش رو وارد کردم ولی چون به اینترنت وصل هستم به جای نشون داده اعداد از کلمه trial استفاده می کنه و اگه شما اینترنت رو قطع کنی و یک بار برنامه رو ببندی و دوباره باز کنی دوباره درست می شه
تصویر زیر رو نگاه کن
اون عدد 2303 rpm دور فن سی پی یو رو نشون می ده (در قسمت FANIN0) و برای تنظیم دور فن باید قسمت FANPWM0 رو تغییر بدیم که با علامت قرمز به هم وصل شده
اون عدد 1054 RPM هم مربوطه به فن پاور که به قسمت مربوط خودش وصل شده و اگه شما اشتباهی دور فن پاور رو بیاری پایین به احتمال زیاد قطعات آسیب می بینن
شما باید اول تشخیص بدی که در قسمت FANS PWM کدوم گزینه مربوط به فن سی پی یو شماست و بعد از تشخیص درست روی اون راست کلیک کنی و از منوی CONTROL و MANUAL درصد رو پایین بیاری
در حالت عادی روی AUTO است ولی شما از قسمت MANUAL بزار روی 100 درصد می بینی که فن با آخرین سرعت خودش شروع به کار کردن می کنه و اینطوری می تونی ماکریمم دور فنت رو حساب کنی وبعد با نرم افزار SPECCY دمای سی پی یو رو نگاه کن بعد بزار روی 90 درصد و هم دمای سی پی یو رو نگاه کن و هم ببین صدای فن چقدر کم می شه و همین طور 5 تا 5 تا کم کن تا به عدد دلخواه برسی یادت باشه دور فن رو هم کنترل کنی از قسمت قرمز رنگ در تصویر زیر و اگه رسید به مثلا 1500 تا 1700 فکر می کنم که مناسب باشه
همانطور که تصویر پیوست نشان میدهد، قسمت Fans PWM برای من وجود ندارد.
ممکن است بگویید پس سیستم من دارای این قابلیت نیست. جواب این است که مادربردهایی که دارای سوکت 4پین برای فن هستند،دارای این قابلیت هستند. پس مشکل باید در جای دیگری باشد.
شما فکر میکنید مشکل از کجاست؟
بایوس رو اپدیت کنید شاید تغییری مشاهده کنید . بردتون خیلی قدیمیه .
نقل قول:
همانطور که تصویر پیوست نشان میدهد، قسمت Fans PWM برای من وجود ندارد.
ممکن است بگویید پس سیستم من دارای این قابلیت نیست. جواب این است که مادربردهایی که دارای سوکت 4پین برای فن هستند،دارای این قابلیت هستند. پس مشکل باید در جای دیگری باشد.
شما فکر میکنید مشکل از کجاست؟
سیستم عاملت چیه و 32 بیته یا 64
نقل قول:
سیستم عاملت چیه و 32 بیته یا 64
ویندوز 7 آلتیمت 32بیت.
- - - Updated - - -
نقل قول:
بایوس رو اپدیت کنید شاید تغییری مشاهده کنید . بردتون خیلی قدیمیه .
بایاس دارای آخرین فیرمور است یعنی 0413.
2 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
ویندوز 7 آلتیمت 32بیت.
- - - Updated - - -
بایاس دارای آخرین فیرمور است یعنی 0413.
فن رو باید به 4 پین وصل کنی
از قسمت cpu fan speed باید دور فن رو تعیین کنی
اگه همه کارهایی که لازم بود رو انجام دادی نشد ببین می تونی اون قسمتی که نوشته 12v voltage رو دست کاری کنی
اگه می شه در قسمت temperature دما رو نوشته شما ولتاژ رو کم کن مثلا بزار روی 9v ببین دمای سی پی یو و سرعت فن چه تغییری می کنه دیگه از 7v هم نباید کمتر بزاری (این کار رو با احتیاط انجام بده و عدد ها رو یکی یکی کم کن اگه بایوس این اجازه رو می ده)
چیپست رو هم آپدیت کن اگه نکردی
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
فن رو باید به 4 پین وصل کنی
از قسمت cpu fan speed باید دور فن رو تعیین کنی
اگه همه کارهایی که لازم بود رو انجام دادی نشد ببین می تونی اون قسمتی که نوشته 12v voltage رو دست کاری کنی
اگه می شه در قسمت temperature دما رو نوشته شما ولتاژ رو کم کن مثلا بزار روی 9v ببین دمای سی پی یو و سرعت فن چه تغییری می کنه دیگه از 7v هم نباید کمتر بزاری (این کار رو با احتیاط انجام بده و عدد ها رو یکی یکی کم کن اگه بایوس این اجازه رو می ده)
چیپست رو هم آپدیت کن اگه نکردی
1. در پست #23 که خودم به 4پین اشاره کردم.
2. نه عزیز CPU Fan Speed چیزی برای تغییر ندارد. همانطور که برایتان در پستهای قبل گفتم CPU Q-Fan Control باید Enabled شود. وقتی این فعال میشود سه گزینه داری: Optimal، Silent Mode، Performance Mode. در تصویر پیوست نگاه کن من گذاشتم روی Silent Mode. ولی فن روی 2500 میچرخد.
3. ولتاژها را فقط میتوان به Ignored عوض کرد. اگر این انتخاب شود فکر کنم اثرش این خواهد شد که دیگر ولتاژها را مانیتور نخواهد کرد.
4. مسألهی مهمی وجود دارد: با بار 2-3درصد روی سی پی یو، و دور 2500، دما روی 33-35 درجهی سلسیوس است.
آیا برای حفظ این دما نیست که با 2500 میچرخد؟
آیا اگر موفق شویم و دور را بیاوریم پایین، دما در حد سالم خواهد ماند؟
آیا جای سؤال نیست که پس چرا با 2500 نمیتواند از این خنکتر کند؟
آیا توانایی این فنهای 775 همین قدر است؟
اقلیتی از فنها چهارسیم و دارای قابلیت PWM هستند.
مثلاً Notus 100 PWM که لینکش را ذیلاً میآورم چطور است؟
نوتوس صداش بسیار کمه .انتخاب بسیار خوبیه .
نقل قول:
نوتوس صداش بسیار کمه .انتخاب بسیار خوبیه .
آیا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هم صدایش بسیار کم است و انتخاب بسیار خوبی است؟