قبلا یه پاور دیگ داشتم.فک کنم تو صفحه اول مدلش رو گفتم.بعد اینو گرفتم درست نشد.
چه پاوری بگیرم؟؟الان بدون رم کار میکنه ربطی به رم نداره؟
شما با یک پاور سالم تست کن . قرار نیست قطعات همیشه سالم بمونند . این پاور حتی ممکنه مادربرد رو کلا خراب کند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M0TRIX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
قبلا یه پاور دیگ داشتم.فک کنم تو صفحه اول مدلش رو گفتم.بعد اینو گرفتم درست نشد.
چه پاوری بگیرم؟؟الان بدون رم کار میکنه ربطی به رم نداره؟
|
|
پاور 330 گرین حداقل پاوری هست برای سیستم های جدید توصیه میشه . داشتن پاور سالم ربطی به عیب یابی ندارد ضامن سلامت سخت افزار هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M0TRIX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M0TRIX (12-07-14)
سلام پاور گرین 330 کار کرده ولی سالمی دارم
میفروشمش
خواستی خبرم کن
M0TRIX (12-07-14)
کاربر شهرسختافزار
سلام.
ممنون از همه که جواب دادن لطف کردن واقعا.
من چند روز پیش بردم پیش تعمیر کار.اسم یه قطعه رو گفت که خرابه و علت خاموشی از اونه گفت توی این مدل مورد مشابه زیاد اوردن واسشون که متاسفانه قابل تعمیر نبوده.یعنی به گفته خودش تو استان ما کسی نمیتونه این قطعه رو تعمیر کنه.
حالا یه سوال به نظرتون من با استفاده یه شرکت که نمایدنگی گیگا هست بفرستم تهران شرکت اصلی تعمیر کنه؟؟یا ارزش نداره یکی دیگه بخرم؟؟ چون دست و بام تنگه نمیتونم زیاد خرج کنم.
الان یه مادربرد دست دوم که DDR3 ساپورت کنه چنده؟؟ به نظرتون بهترین راه چیه/
کاربر شهرسختافزار
یعنی الان شما میگی مادربرد سالمه؟؟؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام. با پاور گرین تست کردم.
وقتی قطعات و در میارم خاموش نمیشه همین که قطعه میندازم خاموش میکنه با چند تا رم و سی پی یو تست کردم مشکل از مادربرده
باید بفرستم تهران واسه تعمیر. میخوام بدونم ازش داره بفرستم؟هزینه کرایه و ... رو هم ارزش داره؟؟ تعمیر کار گفت یه قطعه اش خراب شده که اینجا کسی نمیتونه درست کنه
به نظر میاد مشکل به خاطر پاور ایجاد شده باشه و این طور موارد معمولا درست بشو نیستند . بهتره به فکر خرید یک برد جدید به همراه یک پاور باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M0TRIX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M0TRIX (16-07-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks