دما بالاست . به نظرم دنبال یک خنک کننده مناسب باشید .
درود
می خواستم بدونم دمایی که روی MAx )78~79) نشون میده طبیعی هستش ؟ اصلا این نرم افزار دقیقه ؟
تقریبا 3 ساعت فول لود کار میکرده با فن استوک
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
alksdj (09-08-15), Mansouri.h (09-08-15)
پس اشکال فنی نیست؟
یک خنک کننده با قیمت مناسب معرفی کنید ترجیها قرمز :D
این دما واسه همه همینقدر بالاست؟ به چه پارامترهایی مربوط میشه؟
کلا فنهای استوک همینطوری در حال ضعیف تر شدن هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mansouri.h برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این فن Thermal Right True Spirit 120M-BW Rev.A رو پیشنهاد میکنم
alksdj (09-08-15), Mansouri.h (09-08-15)
سپاس
مشکلی با کیس بنده نداره؟ فن سقف . اسلات رم. (X3 Viper)
هر چی گشتم جایی واسه خرید تو نت ندیدم . اگر جایی موجود هست پ. خ کنید لطفا
باز هم ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Mansouri.h در تاریخ 09-08-15 انجام شده است
alksdj (09-08-15), Mansouri.h (09-08-15), mehdihai (09-08-15)
|
خمیر سلیکون خوب فراموش نشه با دقت بزنید
alksdj (09-08-15)
سلام پردازنده من i5 4460 چند مرورگر با تب های زیاد + چند نرم افزار مثل KMPlayer در حال پخش فیلم و نرم افزار winrar در حال فشرده سازی سیستم رو مورد ارزیابی قرار دادم با نرم افزار AIDA64 دمای سیستم رو مانیتور کردم دمای در این شرایط که گفتم روی 50 تا 54 بود ایا مناسبه؟ و این شرایط برای ارزیابی حالت لود کافیه؟
بله دمای پردازنده شما تقریبا نرمال هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdihai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdihai (09-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks